ФК Спорист Падеш започна подготовка

14 юни 2020 11:41   3 коментара   6615 прочита


С шампанско, шоколадови бонбони и много настроение, започна подготовката на отбора на ФК Спортист Падеш за сезон 2020-21г.

Най-върлите ни фенове изгледаха двустранна игра между "Стари" на "Млади". Младите изоставаха през цялото време от своите батковци, но силен финален щурм донесе равенство в резултата. Следващата неделя е планирана контролна среща, която ще бъде обявена допълнително.

Преди две седмиципредставители на ФК Спортист-Падеш и шефа на Спортни имоти на Община Благоевград имаха работна среща, на която бе обсъдена ползване на базата в с. Падеш за сезон 2020-21г. На срещата бе обещано подновяване на договора за безвъзмездно ползване на терена в домакински мачове, тренировка един път седмично съобразена с графика на терените.

От ръководството обявиха, че ще продължат да дават шанс за изява на млади и амбициозни момчета, които успяват да съчетават добре учение, работа и спорт!!!
ФК Спортист-Падеш е проект насочен към ученици, студенти и работещи млади хора, на които се предоставя възможност да играят аматьорския футбол напълно безплатно и организирано.

М. Иванов


 

 


Още за: падеш   спортист   футболисти   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
14 Юни 2020 13:32 | Шишо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Следя този проект от началото, много ми харесва ентусиазма с който работят
хората там. Правят нещо добро за селото и Общината по един различен начин.
Младите хора трябва да бъдат ангажирани със спорт.
Той възпитава.


15 Юни 2020 08:13 | Fen
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Дерби с Пирин Благоевград


15 Юни 2020 15:31 | Боби
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Евала момчета с Рилци ме изкефихте!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар