ФК Пирин се раздели официално с Уорън Фийни, ето какво каза северноирландецът

07 декември 2021 11:39   9 коментара   8792 прочита


ФК Пирин се раздели с мениджъра на представителния отбор Уорън Фийни по взаимно съгласие. Клубът благодари на Фийни за работата и усилията, които положи в последните две години начело на отбора. Под негово ръководство през сезон 2020-21 Пирин стана шампион на Втора лига и се завърна в елита на българския футбол. Пожелаваме на Уорън Фийни здраве и бъдещи професионални успехи!

От своя страна Фийни използва www.fcpirin.com, за да отправи благодарности към ръководството, футболистите и служителите на клуба, както и към собственика г-н Белогур. Бившият наставник на “орлетата” благодари на представителите на медиите, както и феновете на Пирин.

„Искам да благодаря на всички в клуба, с които работих в продължение на две години. Изразявам специални благодарности към всички служителите на клуба, към хората които се грижат за поддръжката на стадиона и терените. Благодаря на администрацията, на изпълнителния директор, на Борда на директорите, на моя щаб, на медийния отдел на клуба, на хората, които осигуряваха условията за това футболистите да се чувстват добре. Благодаря на медиите, с които имахме възможност да работим заедно в този период.

Благодаря на футболистите за усилията, които положиха. Те ме направиха горд и щастлив, след като спечелихме първенството през миналия сезон. Без съмнение това е най-прекрасният момент в кариерата ми на треньор досега.

Искам специално да благодаря на президента на клуба г-н Белогур, който осигури всичко, за да може отбора да се развива, и който ме подкрепяше безрезервно по време на моя престой в Пирин. Сърдечно благодаря и на феновете на Пирин. Благоевград е прекрасен град, а аз оставам фен на отбора завинаги“, сподели Уорън Фийни.


Още за: Пирин   фийни   Благоевград   Още от: Спорт

Принтирай статия
9 коментара
07 Декември 2021 11:52 | Фен
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Тоя и за чеп за зеле не става. Ред е на дебелия гъз Елезов.


07 Декември 2021 14:02 | мичо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

дали си взе 250к


07 Декември 2021 14:27 | благоевградчанин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Мдааа, завинаги ще обича Пирин, завинаги ще помни какви балъци сме...


07 Декември 2021 20:13 |
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Аре стига каквото можа човека направи и то не беше малко други доста по малко са правили


07 Декември 2021 21:01 | Фен
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Какво добро направи този фузкултурник? Лекооо си се объркал.


08 Декември 2021 08:20 | фен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Даааа твоето мнение е единствено вярното
Важното е да се злослови
Щом те кефи давай


08 Декември 2021 10:59 | До горния
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Не е само мое мнение. Всички футболни хора в Благоевград разбраха, че Фийни е некадърен същото се отнася за Елезов. Свери си часовника, тъппо.


09 Декември 2021 05:04 | фен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Оооо, да вярно че беше говорител на някакви хора които едва ли знаят за това.
Давай, изливай злоба и помия. „Към злобата, завистта и оскърбленията трябва да се отнасяме като към подарък, който не бива да приемаме. Ако ти не приемеш подарък, то тогава той кому принадлежи? “


09 Декември 2021 06:59 | Благоевград
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Фийни е история какво повече го коментирате. Хубаво е Тасков да обърне внимание и на школата че там всичко е оставено на течението и.....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар