ФК Банско отпадна за купата

03 декември 2014 18:46   5 коментара   8106 прочита


Отборът на Банско отпадна от турнира за купата на България, след като днес не успя да победи с достатъчен резултат Хасково. Банскалии изиграха почти перфектно мача си от осминафиналната фаза, побеждавайки с 2:0, но загубата преди месец като гост с 3:0 ги изхвърли от турнира. Домакините може да съжаляват, че не стигнаха поне до продължения, след като имаха преимущество почти през целия мач и изпуснаха поне още 4 чисти голово положения на фона на беззъбия си гост.

Домакините бързо отбелязаха попадение, като още в 12-та минута Станкев завърши перфектно подаване на Бенгюзов с красив гол. Домакините продължиха да владеят играта и след попадението, като Хазуров и Шишков пропуснаха от чисти позиции. Гостите стигнаха една до една по-опасна контраатака, която обаче бе прекъсната с тактически фаул на Иванов, който получи и жълт картон. В края на полувремето отново Хазуров излезе на стрелкова позиция, но би във вратаря на гостите.

Козлите се хвърлиха в началото на второто полувреме да върнат още един гол за крайната сметка, като отново успяха и най-добрият играч в мача Бенгюзов отбеляза технично, пускайки с фалц топката покрай вратаря в 50-та минута. Тук гостите започнаха да играят паникьосано, чистейки всяка топка далеч напред и хаосът им в играта бе пълен.

Доста работа в мача имаше и благоевградският рефер Георги Иванов, който доста често бе в зоната на старши треньора на гостите Емил Велев, заради темпераментното му и на моменти нервно поведение.

Банскалии не успяха да се възползват от това стъписване, а Шишков пропусна от чиста позиция 15 мин преди края. С малко забавяне и накъсване на играта, гостите стигнаха до минималната загуба и продължават напред.

Димитър Христов


Още за: ФК Банско   загуба   ФК Хасково   Още от: Спорт

Принтирай статия
5 коментара
03 Декември 2014 22:40 | Банско
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Въпреки отпадането Банско продължи серията си от победи! Оле - оле - оле! САМО БАНСКО!


03 Декември 2014 22:42 | КОЗЛИ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Абе тия голаджии били големи сладури ..


03 Декември 2014 22:44 | ОТПАДНАЛ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

"БАНСКО" - ОТПАДНАЛ, ОТПАДНАЛ... КОЛКО ДА Е ОТПАДНАЛ? ТОЙ ПАК СИ ПРОДЪЛЖАВА ДА БИЕ!!!
САМО БАНСКО!!!!
КОЗЛИ!!!


08 Декември 2014 12:52 | Само Банско
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Догодина в "А" група.


09 Декември 2014 15:34 | РБ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

до Само Банско---тук си прав срло--догодина в, А, група, но само че, ОКРЪЖНА. ТАМ СИ ВИ Е МЯСТОТО, В банско НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ФУТБОЛ И НИКОГА НЯМА ДА ИМА




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар