Фирмата “Тингер” облече играчите на “Пирин” /ГД/ без пари, българският Роналдо подари резервните екипи

16 януари 2010 00:20   3 коментара   42924 прочита
Дарителят Даниел Златков
Дарителят Даниел Златков


Дарителят Даниел Златков

Клубните шефове започнаха да се разплащат с футболистите още от първия тренировъчен ден

Неочаквани подаръци получиха на първата си зимна тренировка футболистите на “Пирин” /ГД/. Изпълнителният директор Иван Близнаков влезе в ролята на промоутър на новата екипировка на отбора с марката “Тингер”. Неврокопската фирма сменя италианската “Спортика”, която преди 2 г. от своя страна измести гоцеделчевските си конкуренти. Премяната, издържана в традиционните за пиринци зелена и бяло-зелена палитра, е предоставена от шефката на “Тингер” Галя Тинева без пари, с което бизнесдамата първа откликна на повика да помогне на закъсалия клуб.

Жест на добра воля направи и младежкият национал Даниел Златков, който миналия сезон игра за втородивизионния тим, а през лятото премина в елитния “Миньор” /Пк/. Защитникът с прякор българският Роналдо изпроводи в дар на бившите си съотборници пълен комплект екипи в резервната цветова гама с пожелание за успех в първенството. Никога няма да забравя какво направиха за мен и кариерата ми хората в Гоце Делчев, коментира по телефона бранителят.

В унисон с повдигнатото настроение клубните шефове започнаха да погасяват поетапно дължимите от есента суми на играчите още от първия тренировъчен ден за 2010 г. Междувременно вратарят Борислав Тилев попълни карето състезатели, които се разделят със състава на Йордан Боздански тази зима. Стражът се връща в “Беласица”, след като в първия дял от шампионата записа общо 135 минути в рамката. Освен него, сигурни напускащи досега са Калоян Зарчов, Димитър Чолев и Симеон Ганчев.

3 коментара
16 Януари 2010 14:01 | янко
Оценка:
4
 (
26
 гласа)

браво адмирации за галя


17 Януари 2010 14:13 | фен
Оценка:
7
 (
29
 гласа)

браво дани


17 Януари 2010 16:18 | П. П
Оценка:
-1
 (
25
 гласа)

Страхотен пич е този на снимката, а ???




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар