Феновете на "Пирин" /ГД/ напразно биха път до Копривлен

23 януари 2012 00:16   3 коментара   10850 прочита
Ат. Спириев
Ат. Спириев


Ат. Спириев

Контролата между "Пирин" /ГД/ и "Беласица" пропадна по вина на петричани, които спряха тренировки заради липсата на пари. Някои от феновете на гоцеделчевци обаче не разбраха навреме и напразно биха път до Копривлен, където трябваше да се състои спарингът. Треньорският щаб начело с наставника Яков Папарков уплътни празнината в програмата с тренировка на заснежения терен на градския стадион, след което разпусна футболистите за кратък отдих до днес следобед.

Междувременно стана известно, че за защитника на пиринци Атанас Спириев бъдеще в "Нефтохимик" няма. Младежът пробва късмета си край морето, но след резила на бургазлии с 1:3 срещу третодивизионния "Мастерс", в който игра до почивката, старшията Ангел Стойков реши да го отпрати. Одобрението му си спечели бившият бранител на фалиралия "Пирин" /Бл/ Диян Молдованов.

3 коментара
23 Януари 2012 19:43 | ala-bala
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Общинска администрация барабар с Общински съвет да се хванат под ръка и вкупом да се хвърлят от Левуновскио мост. С тоталното си безхаберие и некомпетентност дърпат цялата община надолу и не говоря само за футбола. В Петрич не се случва нищо - не се разкриват никакви работни места, подкрепата към спорта е почти нулева, общинската инфраструктура е в окаяно състояние (зимата може да се практикува фиргурно пързаляне из целия град в продължение на поне две седмици), цели отделения от болницата ("Рокфелер") са пред закриване. С какви очи тия хора от Съвета и Администрацията се показват пред петричани!? Срам и позор за града ни.


23 Януари 2012 20:04 | квартал изток
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Беласица ке я има не се плашете става общински отбор до няколко дни


24 Януари 2012 16:34 | до алата балата
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

каквисме милионерите измреха кредитните имам предвид какво о4аквате дасе слу4и в това село иси сменете името на болоницата с НЕФЕЛЕР а 6тосе отнася до селското отбор4е не заслужава и една стотинка хахахахахахахаххааааа




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар