Феновете към Г-15: Спасете “Пирин”!

12 януари 2011 00:20   19 коментара   25851 прочита
Димитър Сукалински
Димитър Сукалински


Димитър Сукалински

С триста зора футболистите подновиха тренировки на базата си в Рилци, Е. Наков уреди лагер в Марикостиново

Отчаян зов за предотвратяване фалита на любимия отбор към групировката Г-15 отправиха вчера ултрасите от втория по големина фенклуб на орлетата “Пирин-реален”, ръководен от Димитър Сукалински-Банскалията.

От името на всички привърженици ви молим да вземете акциите от сдружението “Бъдеще за “Пирин” и да спасите тима. Срещу това обещаваме истинска и безрезервна подкрепа от трибуните, апелираха запалянковците. Надеждите на запалянковците бяха подхранени от вървящите слухове за кипърски инвеститор, откликнал на позивната на Петър Байкушев и компания да поеме издръжката на зелено-белите. От обкръжението на строителния предприемач обаче засега мълчат и пазят козовете си за общото събрание в петък.

Вчера в 14.00 ч. клубният рейс стовари футболистите на базата в Рилци за първата им тренировка през новата година. Играчите обаче склониха да се съблекат по екип с триста зора и благодарение настойчивостта на старшията Костадин Ангелов, който им спести отегчителното въртене на обиколки около терена и заложи на заниманията с топка. 18 души се явиха в уреченото време в съблекалнята. Без да се броят окончателно напусналите Станислав Костов, Благой Макенджиев и Зоран Златковски, групата на отсъстващите включваше Димитър Воденичаров, Янко Сандански, Георги Георгиев, Мирослав Тодоров и Диян Молдованов. От тях само последният имаше доблестта да се обади в клубния офис и да информира шефовете си, че ще чака изясняване на ситуацията в родния Силистра, тъй като хазяите му в Благоевград са ударили резето на квартирата му заради отдавна неплатен наем. Никой от другите четирима не си направи труда да уведоми за причината за неприсъствието си.

За днес в 9.00 ч. сутринта е насрочено заминаването на орлетата на 10-дневен подготвителен лагер в Марикостиново, осигурен финансово и организационно от изпълнителния директор Емил Наков. Очаква се обаче играчите да откажат да пътуват за петричкото село, докато не се изясни бъдещето на клуба.


Още за: фенове   призив   ПФК Пирин   Още от: Спорт

Принтирай статия
19 коментара
12 Януари 2011 03:21 | ОТ ЛУД ДИДИ
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

най виновни за сегашното състояние на отбора са псевдо-акционерите от пирин сс
искаха акциите, а като им го дадоха докараха пирин до фалит и разграбване на най добрите футболисти


12 Януари 2011 08:27 | малоумници
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

"..... Срещу това обещаваме истинска и безрезервна подкрепа от трибуните, апелираха запалянковците. "-----хахахахха ееейййй смешницииии - НЕ рабрахте ли че пара требе а ????
подкрепа от ТРИБУНИТЕ..... - мале, мале мале.....


12 Януари 2011 09:23 | митко,рупите
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

и аз обещавам пълна и резервна, т. е резервна гума, опс обърках се ...безрезервна подкрепа от трибуните в мое лице. Ще ходя на стадиона и когато няма мач!!! Да правя заклинания за успех?


12 Януари 2011 09:24 | анализатор
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Поредния продажен фен-клуб. И стига сте лъгали читателите с Г-15! Изредете 15 имена на бизнесмени, които участват в това Г-15, защото не е важно каква е била идеята, а докъде я докараха в момента


12 Януари 2011 09:57 | истина
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

ПИРИН СС тази шайка наркомани, подкрепена от кмета, докара отбора до тук, а сега се молят на Г15, нямат ли срам.


12 Януари 2011 10:32 | запознат
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Нямат срам тая шайка малоумници, щото са си въобразили че Владо Елезов ще става кмет... За тая цел сега са готови да се наведат пред всеки, ама защо се учудвате толкова, все едно не ги знаехте що за стока са?


12 Януари 2011 10:39 | подкрепил анализатор
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

прав сте, и крайно време е да се запознаят хората с данни относно задълженията на отбора по периоди, как са правени разплащанията и как по врчмето на урдев и миладинов отбора дължеше пари, които се разплатиха по-късно, не знам защо тези данни не се изнесът от ръководството на отбора.. тогава ще "лъсне" истината и феновете /които и да са те/ ще разберът кой е помагал, кой е вредил...


12 Януари 2011 10:56 | men
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Това е защото като влезнат средсва в отбора управниците му си ги разделят по братски и за футболистите да пият по една студена вода, а управление се прави от грамотен човек, не от сбирщина на фенове които нямат никакво понятие от мениджърски умения... те просто нищо немогат да направят защото разпорежданията се дават от този който дава парите.... (той поръчва музиката)


12 Януари 2011 11:56 | ИВО
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

ПРЕДИ СЕЗОНА ЕДИН СС МИ КАЗА ЧЕ ИМА ДОСТАТАЧНО ПАРИ ДА СЕ ИСКАРА СЕЗОНА ОТ ТВ РТРАНФЕР ПИРИНСКО ИМА В КАСАТА 500 000ЛВ. СКОРО ДРУГ КАЗА ЧЕ ВАКЛИНОВ ЧЕРВИЛОВ И КАПЧИН ВЗИМАЛИ 5000ЛВ ЗАПЛАТА МЕСЕЧНО РДО КОГА ЩЕ ГИ ТАРПИМ ТЕЗИЧЛЕНОВЕ НА СС СА МИ КАЗАЛИ ЗА ТОВА


12 Януари 2011 12:00 | в името на БАЙ ГАНЬО
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Димитър Сукалински БАНСКАЛИЯТА ХА ХА ХА!!! Е как е намерил пролука в погребенията за да стигне до редакциятя на Струма?? Всички знаеме, че тоя гнусен селянин е на щат към погребална агенция.....


12 Януари 2011 12:09 | buldog
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Мале тоя носи лош късмет: (( (( (( (


12 Януари 2011 12:56 | Замунда
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Най-добре е да дойде Поли. Вижте, че Септември нема финансови проблеми.


12 Януари 2011 14:24 | бифш
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

SS на тия им трябва Калоян Ерделски да ги стегне, не стига че и той има 3-5% дял


12 Януари 2011 15:19 | Васил
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Не може бизнесмените от г-15 визирам и Галчев отделно, да дават сумати пари за издръжката на Пирин а в следтствие биват оплюти от феновете, и какво стана, сдадоха Пирин на пишманчетата да видим те как ще се справят като разчитаха само на парите от трансфери, за които в България се знае че не се получават току така, случая с Макенджиев е още по очеваден взеха го без пари шото не е получавал заплата, а пак от Цска още не са заплатили предишните трансфери, всичко това в следтствие от безхаберното и неопитното управление от фен клуба, а сега пък друг фен клуб моли да доидат пак Г-15, с обещание за безрезервна подкрепа, късно е чада след оплюване пари трудно се дават.


12 Януари 2011 16:37 | Бай Ганьо
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Хахахаха егати Банскалията шеф на агитката - какво падание за феновете на орлетата


12 Януари 2011 17:50 | suksi
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

не е по различен от пъпчивците капичн и ваклинов нали?


13 Януари 2011 22:29 | сукси
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

може да ме мразите гейчета от сс ама поне ви казвам истината
вие доведохте пиринката до фалит


14 Януари 2011 13:06 | nqkoi si
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

СС сте пални некадърници, не ве е срам това да не е като да си пушите тревица между вас си. А тоя Капчин е толкова неграмотен, неможе да пише като ходи на по 5 поправки в юзу-то му се чудят какво е искал да каже в това, което е написал, нема ли изискване поне висше образование да има, за да управлява парите на отбора. За Ваклинов не ми се и говори, него си го знаем, че си е черен тотаджия, чудя се дали не е склонил некои от играчите да прецакат некой мач през изминалия полусезон. Абе дано умрат всички от сврах доза и най-вече кандидат кмета!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар