Фалшив гол с ръка и домакини-грубияни детронираха “Пирин” /ГД/

20 септември 2010 00:14   1 коментар   12705 прочита
К. Хаджиев
К. Хаджиев


К. Хаджиев

Фалшив гол с ръка и домакини-грубияни детронираха “Пирин” /ГД/ от върха в Западната “Б” група. Неврокопчани отстъпиха с 1:2 на изпадналия от елита “Спортист”, но няма от какво да се срамуват. Все още не можем да преодолеем комплекса на чужд терен, когато ни натиснат по-твърдо, както се случи и в Микрево, и в Бяла Слатина, а сега и в Своге. Нашият отбор е много млад и ни предстои доста работа, най-вече върху психиката на момчетата. Вървим обаче по правилния път и няма начин да не се получи, бяха първите коментари на наставника Димитър Соколов.

Мачът тръгна добре за избраниците му, които след първото попадение в 24-та мин. на Б. Илиев успяха да се върнат в двубоя само след 10 минути с изравнителен изстрел на дошлия от германския “Шалке” през лятото Камен Хаджиев. Срещу него защитник на шоколадите извърши очевадно нарушение за дузпа в края на срещата, но реферът Радан Мирянов си замълча. В последвалото меле резервата Шишков пропусна на празна врата и лиши отбора си от точката. Преди това - в 64-та мин., Борисов се разписа след центриране от корнер. Голмайсторът спря топката с ръка и докато бранителите гледаха към съдията в очакване да надуе свирката, стреля в мрежата.

В последните 20-ина минути “Спортист” остана с човек по-малко за червен картон на Ников, но запази крехката си преднина. Допуснахме два леки гола от статични положения. Имахме няколко изгодни ситуации, ударихме и една греда в началото. Не правим трагедии от загубата. Тимът ни разполага с потенциал и съм убеден, че ни чакат добри дни, заключи старшията Д. Соколов.

“ПИРИН” /ГД/: Юсеф, Катунчев, Здравков, Маджиров, Гуцев /79-Шериф/, Спириев /74-Тошев/, Лазаров /57-Шишков/, М. Близнаков, Панайотов, Хаджиев, Моллов.

1 коментар
20 Септември 2010 09:36 | zasegnat
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

името на вратаря на пирин е юсеВ




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар