Еврошампион по олимпийско таекуон-до и още трима от отбор №1 в Гърция тренираха клуба от Разлог

07 април 2011 00:20   7 коментара   10728 прочита
Г. Константинос остана възхитен от отличните условия в разложката зала
Г. Константинос остана възхитен от отличните условия в разложката зала


Г. Константинос остана възхитен от отличните условия в разложката зала

“Чо Елит” ще стане водещ в България до 3-4 години, ако продължава така, заяви златният медалист от Рим 2008

Европейският шампион по олимпийско таекуон-до Голциос Константинос и още трима представители на отборния първенец на Гърция за мъже и жени “Тирнавус” направиха двудневни съвместни тренировки с младите състезатели на “Чо Елит” в Разлог.

Освен от златния медалист на спаринг от Рим 2008 възпитаниците на Славчо Рачев, по чиято покана пристигнаха карето майстори, се учиха още от главния треньор на гостите Христос Нинтос /V дан/, носителката на бронзово отличие от европейското за девойки в Загреб 2009 Теодора Нинту и шампионката за кадетки на южната ни съседка Елени Нинту. Полезните занимания, които бяха съпътствани от ценен семинар, се проведоха в новата зала на “Чо Елит” и предизвикаха огромен интерес сред местните поклонници на атрактивния корейски спорт.

В тренировките за първи път бяха използвани спаринг-жилетки /хо го/, които имат вградени датчици за електронно отчитане на ударите в тялото. Въпросната модерна техника вече е част от световните и европейските първенства. Виждам 3 деца със сериозно бъдеще в таекуон-до, важно е клубът да продължи да работи със същите темпове и след 3-4 години “Чо Елит” ще бъде водещ в България, а доколкото разбрах намеренията на председателя Славчо Рачев са изцяло в тази посока, заяви еврошампионът Голциос Константинос.

7 коментара
07 Април 2011 07:50 | Коко
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

НАЙ-ДОБРИТЕ СА "ФОЛКЪН"-НЕМА ПО-ДОБРИ! НЕ СИ АРЧЕТЕ ПАРИТЕ ЗА ГЪРЦИТЕ, ПОКАНЕТЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ШАМПИОНИ ОТ "ФОЛКЪН", ДА ВИ УЧАТ, ЧЕ МАЙ СТЕ НЕУКИ! И ПРЕДИ И СЕГА И В БЪДЕЩЕ-"ФОЛКЪН"!!!!! АЙДЕ ОСТАНЕТЕ СИ СЪС ЗДРАВЕ!


07 Април 2011 12:38 | Бял
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Таекуон-до е спортът на негрите и арабите от гетата.... Играйте голф, нали си имате и игрище ))))


07 Април 2011 14:26 | мира
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Брей, какви табеетлии! Поканили грък! Браво бе разложки патриоти! Свършиха българите, дай византийци да каним-те много разбират таекуон дото!!! Затова сте и много "успешни"


07 Април 2011 14:34 | До Мира
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Те нали са резани и фесове ще поканят! Сигурно са "ПЕХЛИВАНИ", но не и таекуондисти!


07 Април 2011 15:03 | tcctct
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Колко злоба на този свят!!! От цялата статия това ли видяхте!! А прочетохте ли ОЛИМПИЙСКО!!!!! Вашето Таекуондоооо и тези медалииии дето взимате от 2-ма в категорияя си ги бутнете отзаДДДД!! До 4-5 год ще сте си само вашия клуб в БГ!!!
Ние смее по 30 в категория а вие 3-ма!!
Алал да са ви медалите!!


07 Април 2011 16:13 | Тити
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Ало, по-спокойно Разлог! Докато стигнете до Олипиада, доста хляб ще изручате! За сега сте само козари и от този спорт не разбирате нищо! Само се снимате във вестника, а трябва да тренирате многооооо....!


07 Април 2011 23:35 | шшш
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ало шампионите, от кой край е световния ITF... големи разбирачи станахте... пожелавам успех на момчетата и олимпийско злато... от блг сам... подкрепям ви както сигорен съм и много др. благоевградчани... потете се, дерзайте и дано клубовете с който да се гордеем станат 2 фолкън и вашия




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар