Евдокия Попадинова зарадва куп деца в родния си Хаджидимово

04 август 2021 11:10   2 коментара   6468 прочита


Евдокия Попадинова изненада малки таланти по време на детски футболен турнир, провел се в родния и град Хаджидимово. Най-добрата българска футболистка се срещна с малчуганите в ролята си на представител на асоциация “Докосни дъгата“ и посланик на проекта „Младите хора – бъдещето на България – отговорни и активни“.

Усмихната както винаги, Евдокия Попадинова разговаря с децата и ги окуражи за техните изяви. Увери ги, че усърдните тренировки неминуемо ще им донесат успех в най-популярния спорт, пише Pirinsport.com. 24-годишната нападателка на италианския Наполи разказа на момчетата и момичетата за своите първи стъпки във футбола и отправи важно послание – да продължават да спортуват, да се хранят правилно и да водят здравословен начин на живот, защото спортът и здравето вървят ръка за ръка. Петкратната футболистка №1 на България не пропусна да изтъкне пред малчуганите, че на футболния терен, освен победата, винаги трябва да търсят и приятелството. Тя пожела на малките футболисти да следват мечтите си и да се трудят здраво.

2 коментара
04 Август 2021 18:17 | Vvvz
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ето това са добре казани думи.... спортувайте и се хранете правилно и с победа или загуба търсете доброто не бъдете лоши..... колко от чалга говната дриско и разни тъпаци с бпади и изглеждащи като мангали подстрекават децата към спорт.... браво момиче успехи в италия и да си здрава


05 Август 2021 14:05 | Боби
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Евдокия, може ли и мен да зарадва, с нещо като за "дете" на 37 години?!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар