Дяков и Манолев ще връщат идентичността на Пирин с местни кадри

22 май 2022 11:30   7 коментара   6458 прочита


Станислав Дяков и Станислав Манолев иска да върнат идентичността на Пирин (Благоевград), налагайки местни кадри в състава на "орлетата". Това заявиха двамата в комбинирано интервю след края на двубоя с Ботев (Враца), който беше последен в кариерите на бившите национали.

"Трябва да преодолеем това (края на кариерата) и да продължим напред. Цел номер 1 пред двамата е да интегрираме младежи от нашия регион, тук характерите са по-строги, трябва да намерим правилните хора и да сме в "А" група, разбира се. Всеки мач си има своето значение, имало е хубави и лоши моменти - при нас двамата моментите повече са били хубави, защото сме играли във водещи отбори. Искам да благодаря на всички хора, които са следили нашите изяви, подкрепяли са ни и нека продължават да обичат футбола - това е най-хубавата игра в света", каза Манолев, предаде sportal.bg.

"Това е пътят, така е и в живота, трябва да дадем път на младите, играли сме в добри отбори, надявам се да помогнем на младите момчетата. Както преди 20 години хората са ни дали шанс, да помогнем и ние на младите, за да имат успехи. Събрали сме се екип от местни, които обичат този клуб, искаме да върнем неговата идентичност, но в първия отбор никой няма да получава нещо даром.

Няма как да посоча един мач от моята кариера, лошите моменти учат повече. Трябва да интегрираме повече българи в нашето първенство. Трябва да помагаме, да бъдем полезни, да не сме от тези, които критикуват за щяло и нещяло. Трябва да работим за доброто на българския футбол", сподели Дяков. 


Още за: дяков   манолев   Пирин   Още от: Спорт

Принтирай статия
7 коментара
22 Май 2022 11:42 | Милев
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

1. изгонете Елезов от клуба. Този търтей не е свършил грам полезна работа за Пирин


22 Май 2022 12:30 | да се знае кратко и ясно
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

президента каза ще играят децата ни племениците и децата на приятели
да не се заблуди някой че нещо ще се променя


22 Май 2022 13:51 | мъдьо кауня
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Е оти верно толко ного окааме за таа миризлива купа, а сега ни е страх от жребио, за да не ни навадуци некой ларнак?


22 Май 2022 14:49 | мъдьо кауня
Оценка:
-7
 (
11
 гласа)

Аз съм малоумен джендър, обичам мъжки ласки.


22 Май 2022 16:02 | Пирин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Абе на приказки хубаво, ама юношите ни ги бият с по 7-0 и са на последните места. Само с наши кадри, няма да стане. Нали щяхме да преследваме класиране в Европа. Това ви е заложено и в плана качен на сайта. Бюджета ли свихте, кво стана ?


22 Май 2022 19:53 | Таско
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

е как ще става това с ТОТО и ЗАЛОЗИ ЛИ..... Помяри


03 Юни 2022 15:19 | Карачора
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Пиринлий мама ви мръсна утрепана дадохте мача на говедата паднах те много в очите на хората сле тоя мач и още няколко подаръка за говедата взеха че се вдигнаха и спечелиха купата но голяма роля изиграха Лудогорец и Пирин 3 подаръка!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар