Двама братя един срещу друг на финала в мемориален турнир в Кърналово

12 януари 2010 00:16   1 коментар   23058 прочита
Шампионската радост
Шампионската радост


Шампионската радост

Отборите на двама братя - Красимир и Атанас Кадиеви, се изправиха един срещу друг на финала в мемориалния турнир в Кърналово в памет на най-добрия местен футболист Вельо Велев. Двубоя с 3:1 спечелиха “червените” на по-малкия представител на фамилията Краси, който отбеляза един от головете. Другите попадения за шампионите вкараха Йордан Чорбаджийски и Красимир Димитров. За победените се разписа почетно Николай Касаветов.

Освен купи и грамоти призьорите взеха и парични бонуси. По любопитно стечение на обстоятелствата двата полуфинални сблъсъка не излъчиха победители в редовното време и се наложи да се бият дузпи. От бялата точка се провалиха тимът на бившия играч на “Беласица” Димитър Дамов и съставът от Лебница. Близо 400 фенове изгледаха финалния мач, а началния удар изпълниха съпругата на патрона на турнира Теодора, кметът на Кърналово Стоян Бойчев и пом. треньорът на българския национален отбор Красимир Безински. Вратарски ръкавици за номер 1 в рамката получи Андон Груев, спасил 3 удара от 11-те метра на 1/2 финалите.

Кр. Кадиев спечели първото място при голмайсторите с 11 попадения, а с оригинална фланелка “Пума” на трикольорите се сдоби най-малкият участник, 12-годишният Симеон Бояджиев.


Още за: футбол   турнир   В. Велев   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар