Домусчиев каза колко пари ще даде на Марек за "хикса" с ЦСКА

02 декември 2014 13:19   9 коментара   8589 прочита


Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че ще даде 0 лева премия на Марек за равенството с ЦСКА в последния кръг на "А" група.

След мача, завършил 0:0, голяма част от "червената" общност (бел.ред. включително и Стойчо Младенов) нападна благодетеля на шампионите, обявявайки, че той дава пари на клуба от Дупница, за да "скача" на преките конкуренти на разградчани за титлата.

"Не ми се говори за клубния ни футбол. Играем всеки мач за победата и където стигнем. Излиза, че в нашето първенство няма "феърплей". Това, че си ЦСКА не значи, че другите трябва да ти лягат, пише livesport.bg. Футболът е жив. Не коментирам защо Локо София игра така срещу нас. Всеки клуб трябва да се радва, ако противникът ти играе на 100%. Практиката на стимулиране я има из Европа. Няма да предложа премия на Марек, на тях им трябват точки и затова играят така. Марек живяха една седмица на сметката на Стойне Манолов (бел.ред. приближен на Стойчо Младенов) в "Царско село". Кой плаща сметката, питам аз? Разликата е, че ние им вкарахме ранен гол и бяхме късметлии с времето, а те не успяха да отбележат в първите минути. Като на Марек им вкараш ранен гол, те рухват", заяви по темата Домусчиев в предаването "Зона Спорт" по бТВ.

9 коментара
02 Декември 2014 13:34 | Фен клуб ЦСКА
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Реал Мадрид да ти набута шивашка кука за плетене в гъза, че да я усетиш в гърлото и да се задавиш Боклук! ФК Лудогорец е без история и бъдеще, започна като ФК Литекс и по същият начин ще бъдат балерини след година. САМО ЦСКА!!!


02 Декември 2014 15:37 | пешо
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Глупави глуоави цесекарски и чалгарски фенове които само плюят! Калви българи сте вие че да освирквате един български отбор които излиза за ваша и тяхна чест както и за честа на цялата нация. Засрамете се! Цска цска левски левски и не знам си какви! Ама кои сте вие. Като цяло не харесвам бг футбол но когато някои играе добре го подкрепям и без скрит умисъл се надявам да ви затворя пълните със злоба селски усти като ви казвам че онези никои както ги нсричате за цялата ви история не сте постигнали това което лудогорец постигна за 3 години! Цска вие сте подкупни на тошо живков отбора ако не беше тои да ви гарантира титлите сега щяхте да сте с 1-2 титли и купи да играете в а окръжна и не че не сте де ама щяхте да сте никои .не че някои в европа ви има за някои!


02 Декември 2014 15:53 | qu-qu
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

"Пешо" много ти отива, звучи някак си така ... авторитетно! Пък, явно разбираш и от футбол, браво!


02 Декември 2014 15:57 | Фен клуб ЦСКА
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Ей мишок когато ЦСКА биеше по стадионите отбори като Байерн, АЯКС, Ливърпул, Юве, Нотингам, Барса и куп други селски отбори като Любляна, Ти си бил проект на баща ти инвалит, който те е събирал от килима за да гледаш слънцето, а не да коментираш за футбол.
Футбола и Хеви Метала са за мъже, а не за идиотчета!
ЦСКА Е ИСТОРИЯ, ГОРДОСТ и ЛЮБОВ за българският футбол по света!
ФК ЛЕВСКИ е СРАМА!!!


02 Декември 2014 16:08 | пеуо
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

когато! когато а каде сте сега бе смешници! едно време сте биели! а каде сте сега! и аз мога да ти кайа дядо преди 100 години какав е имал ама каде е сега! няма го както ги няма и цска


02 Декември 2014 16:52 | РУСИЯ
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

НЯМА ДА ИМАМЕ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР, ДОКАТО ДОКАРВАТ ЧУЖДЕНЦИ В КЛУБНИТЕ
ОТБОРИ. В ЛУДОГОРЕЦ КОЛКО БЪЛГАРИ ИГРАЯТ, ПОВЕЧЕ СА ЧУЖДЕНЦИ.


02 Декември 2014 17:22 | Фен клуб ЦСКА
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

И СЕГА СМЕ ВЕЛИКИ, нищо че правим глупости като загуби от Зимбру, но ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД!


02 Декември 2014 18:37 | 123
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Ти нямаш пари бе кредитен шивач и амбулантен търговец на стоки от Турция! Прави са феновете на ЦСКА, Ти ще си гледаш работата до година!


03 Декември 2014 08:09 | qu-qu
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Пейо също не е зле, но показва липса на въображение ... Защо държиш непременно псевдонимът ти да започва с Пе.... Навяваш мисли за нестандартна сексориентация?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар