Децата на Пирин с отлично представяне в Скопие

16 май 2019 14:28   3 коментара   6636 прочита


Децата на Пирин Благоевград родени през 2006-та година гостуваха за две контроли на връстниците си от двете най-реномирани имена в македонската столица Скопие- Вардар и Работнички.

Момчетата на Велин Товиров се представиха отлично. Загубиха с 3:5 от Вардар, а на другия ден победиха с 3:0 Работнички, пише pirinsport.com. В тази възраст календарът на малките орлета е направо постен и тези срещи в Северна Македония бяха наистина възможност за сверяване на часовника.

Към контролите в Скопие имаше и много сериозен интерес. Сред зрителите бяха легендарният македонски треньор Гьоко Хаджиевски, бившият наставник на младежкия национален отбор и футболист на ЦСКА Бобан Бабунски, бившето орле Саша Тодоровски и наставникът на мъжкия отбор на Работнички Баже Лазаревски.

А за малчуганите от Благоевград остана време и да разгледат националният стадион "Филип II" и част от забележителностите на Скопие...


Още за: деца   Пирин   Скопие   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
17 Май 2019 07:23 | родител
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

организация нула, без зелена карта и развален автобус, но това са въпроси без отговор, и сега допълнително събираме пари за македонския автобус.


20 Май 2019 11:49 | аз
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Що не излезеш от анонимност


05 Юни 2019 15:50 | Приятел
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Големи тапанари сте двата лева за билет в македониа са ви най големиа проблем Хахахаха идиоти




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар