Дани Златков дебютира за Болуспор срещу гранда Фенербахче

14 юли 2013 19:28   2 коментара   9559 прочита


Даниел Златков ще запише официален дебют за новият си отбор Болуспор срещу един от грандовете на южната ни съседка Фенербахче. Това ще се случи на 19 юли в контрола между двата тима на стадиона в град Дюздже. Заедно със Златков дебют ще направи и втория българин в тима от Лига 1 Николай Димитров. Двата тима са се договорили за проверка в 120 000 хилядния град. Припомняме, че в края на юни бившият юноша на Пирин Благоевград Даниел Златков подписа договор с турския клуб Болуспор. Договорът на Златков е за две години, а този на Димитров за една.

Като вицешампион през миналата година Фенербахче спечели място в третия квалификационен кръг в Шампионската лига. Отборът, обаче бе наказан през миналия месец за втори път в последните три сезона де не участва в ШЛ, след като разследване на УЕФА доказа, че служители и хора от клуба са помогнали да бъдат уреждани мачове от турското първенство през 2011-а година. През миналия сезон Фенербахче спечели купата на Турция и игра ½ финал в Лига Европа, където отпадна от Бенфика. Дани Златков ще се изправи срещу нападателите Муса Соу и Дирк Кайт.

Лъчо Петров


Още за: Д. Златков   дебют   отбор   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
14 Юли 2013 22:25 | щиш
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

успех и здраве и на двамата


15 Юли 2013 16:03 | The Gleaner
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Пълни чобани сте!
А мача с Ризеспор не е ли дебют? Или когато вие разбере, тогава? А? А преди това контролата с Витес (Холандия) не е ли дебют? А преди това мача с Апелдорн не е ли дебют????
смешници!
Ето ви линк за единия мач, за останалите не ми се занимава сега да търся
http://www. bolugundem. com/habergoster. php? id=64886




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар