ЦСКА издължи 70 000 лв. на “Пирин” за Б. Галчев

16 февруари 2011 00:20   5 коментара   25337 прочита
Б. Галчев
Б. Галчев


Б. Галчев

Парите неизползваеми заради запорираните банкови сметки на клуба

ЦСКА издължи 70-те хиляди лева на “Пирин” по трансфера отпреди година на Борис Галчев в Борисовата градина, декларираха вчера от офиса на фирмата-собственик на армейците “Титан”. Червените пари обаче остават неизползваеми от ръководителите на благоевградския тим заради запора върху банковите сметки на клуба, наложен за натрупаните задължения към държавната хазна в продължение на последните 2 г. след обединението на двата “Пирин”-а от предишните им босове Николай Галчев и Петър Байкушев.

Очакванията са сумата да отиде директно за погасяване на дълга към НОИ, което да разсее тъмните облаци, надвиснали над пиринци с отнемане на правото им да играят в професионалния футбол през следващия сезон. По груби сметки, ако “Локо” /Пд/ изплати в близките няколко седмици транша от 80 000 лв. по сделката за продажбата на Драги Коцев на Лаута миналото лято, бариерата “лиценз” ще бъде прескочена и футболните началници на “Дъбравска” 1 могат да съсредоточат усилията си изцяло към оставането на отбора в елита.

Добрата новина от “Българска армия” не повдигна настроението на новия шеф на зелено-белите Емил Наков, който се съгласи с видимо неудоволствие да говори по темата. За какви пари от ЦСКА говорите. Чакам ги по водопровода. Не знам от кого са запорирани сметките. Питайте управителя на “Динатстрой” и народен избраник Васил Миладинов, който си иска 105 000 лв. с лихвите от клуба, в който притежава акции и е поел ангажимент да издържа, отсече кюстендилецът.

Малко по-късно, вече с делови тон, той поясни, че тиражираният проблем с втородивизионния “Банско” за вратаря Атанас Аршинков не съществува. Разбрали сме се с колегите и не мисля, че има какво повече да се дискутира, заключи Наков. Версията му потвърди изпълнителният директор на козлите Красимир Горанов, който даде да се разбере, че изчистването на взаимоотношенията със съседите от областния център за стража не стои на дневен ред в планинския курорт под Тодорка.


Още за: ПФК Пирин   трансфер   средства   Още от: Спорт

Принтирай статия
5 коментара
16 Февруари 2011 03:18 | реален
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

ей такива като това прасе наков и ултра тъпунгерите от сс доведоха пиринката до просешка тояга


16 Февруари 2011 08:06 | левски
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

най после


17 Февруари 2011 19:59 | ЦеСеКАр
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

А сега кой ще е виновен за дълговете на Пирин, а тлъста кресненско-подуенска свиньо?


18 Февруари 2011 02:57 | алчо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

а цска умре але але


18 Февруари 2011 22:26 | ЦеСеКАр
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Алчо явно е едно типично говедо - малоумно, не владее правописните правила и мечтае някой да умре.
САМО ЦСКА




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар