Чудото стана: Футболистите взеха заплати за м. септември 2010 г.

18 януари 2011 00:20   28 коментара   30412 прочита
Бившето орле Йордан Мурлев и съпругата му дълго цъкаха с език пред афиша с погребалното шествие в памет на “Пирин”
Бившето орле Йордан Мурлев и съпругата му дълго цъкаха с език пред афиша с погребалното шествие в памет на “Пирин”


Бившето орле Йордан Мурлев и съпругата му дълго цъкаха с език пред афиша с погребалното шествие в памет на “Пирин”

Заклеймиха по стените гробокопачите на ПФК “Пирин”

С афиши под мотото “Те погребаха “Пирин” осъмна вчера Благоевград. На плакатите, професионална компютърна изработка, ковчега на ФК “Пирин” най-отпред носят абдикиралият преди половин година водещ акционер Николай Галчев и дясната му ръка, банкерът Захари Хаджийски. Помага им собственикът на КФМ Тодор Наков. На колажа без лице, само с име, фигурират сподвижниците им Георги Бижев и Витан Витанов. Сред другите “гробокопачи” на футбола в областния център авторите са поставили новия главен акционер Емил Наков, бившия президент на Професионалната футболна лига Валентин Михов-Вальо Дузпата, кмета Костадин Паскалев, председателя на гражданско сдружение “Екип” Владимир Елезов, тартора на фенклуб “Пирин SS” Константин Капчин, шефа на Управителния съвет на клуба и директор на общинското звено “Спортни имоти” Кирил Ваклинов и служителя му Ивайло Червилов.

Авторите на идейния проект и изпълнителите не излязоха на светло. Отсъствието в колажа на члена на Надзорния съвет в оставка Петър Байкушев и хората му от групировката Г-15, притежатели на миноритарния пакет акции, насочи подозренията на феновете към тях или към човек от техния край.

Освен с разлепените афиши мандатът на новия мажоритарен собственик Емил Наков стартира с раздаване на пари. Чудото на “Дъбравска” 1 се случи вчера следобед, когато футболистите бяха привикани да получат по една заплата, след като не бяха минавали през клубната каса от септември 2010. В Благоевград тръгнаха слухове, че финансовата инжекция е дошла от боса на “Локомотив” /Пд/ Константин Динев. Очевидци разказаха, че през уикенда го засекли с Наков дълго време да си говорят на една от тренировките на смърфовете в Сандански, където тимът на Коко е на лагер. Експрезидентът на “Вихрен” дължи на колегите си в “Пирин” 80 000 лева по трансфера на Драги Коцев в Пловдив през лятото, като просрочи неколкократно сроковете за погасяване на дълга. От своя страна, благоевградчани заплашиха да си търсят правата в съда.


Още за: фенове   ПФК Пирин   плакат   Още от: Спорт

Принтирай статия
28 коментара
18 Януари 2011 01:40 | Симо
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

То се знае кой са- Г-15 (вместо да си платят вноските за миналата година) с Пирин-Реален - продаващи се на всеки!


18 Януари 2011 02:25 | алчо
Оценка:
3
 (
25
 гласа)

обърка се симчо-и ти си малък пъпчо облъчен от квазимодото ваклинов, братя грим (елезови) ицо цайса малоумния и доктора-пациент мишо
най виновни за сегашното състояние на пиринката са сс (смешни селяни). нали искаха акциите, нали щяха да оправат футбола..... а какво стана? ПИРИН под тяхно ръководство стигна до фалит и най вероятно и до.... б група


18 Януари 2011 08:36 | xaxa
Оценка:
0
 (
22
 гласа)

Е това ли успяхте да измислите?! Плакати?! Примитивни действия на жалки хора. Като не могат да си излеят глупоста и злобата другаде- аайде по стените. Скоро ваште некролози до ваште плакатчета!


18 Януари 2011 09:13 | мончо
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

жалко за футбола в благоевград. но не само той е на това дередже


18 Януари 2011 09:38 | пешо
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

ШПАЙДЕЛА ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ В ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ. ПОМНИТЕ ЛИ ГО?


18 Януари 2011 09:45 | иван
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

ПИРИН В В-ГРУПА, ДРУЖНО ДА БЛАГОДАРИМ НА кИРИЛ вАКЛИНОВ


18 Януари 2011 09:49 | Тони
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Колко грозно и абсурдно!
Абе тъпоглавци... като са ви давани акциите още ноември месец, защо не сте ги взели?
Аре са му ежте половия орган на Наков!


18 Януари 2011 10:47 | .....
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Каде сте бе СС как се чувствате сега? Още ли сте най-големия фен-клуб в Благоевград или си останахте 5-те лекета дето бяхте за кратко и безславно шефчета. Каде си бе Капчин, нали си играч, ама селски де? Кажи нещо в своя защита, включи се тука. Кажете сега ще ходим ли на мач пролетта или не? А и да пожелаем дружно успех на Елезов, този смешен кандидат кмет!


18 Януари 2011 11:18 | ОТ ЛУД ДИДИ
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

гаднооооо
шайка отрепки- пъпчовци есесовци изцапаха марката пирин
ама дано след изборите някои от тях ги прати съда до бобов дол


18 Януари 2011 11:54 | пиринско орле
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Братя Елезови- Братя Грим - добро попадение, хахахаахах! Това е истината, болните амбиции на една шепа самозабравили се идиоти доведоха "Пирин" до "Б" група!!!


18 Януари 2011 12:01 | смешко
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

обърка се смешко
ти и твоите приятели от сс докараха пирин до просешка тояга


18 Януари 2011 12:19 | смешко
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

боже колко мъка има по този свят, толкова объркан народ и все едни и същи тъпунгери от екип и сс
не бяха ли с стези които казаха-дайте ни акциите? не бяха ли тези които казваха че ще възродят пирин? не бяха ли тези които плюеха мак .слава и станаха техни фенове? не бяха ли с десни разбирания а гласуваха а бсп?
май нямаш отговори нали?


18 Януари 2011 12:44 | пирин съпортърс
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

вие сте много зле.. кога нашият фенклуб ще се занимава с такива глупости да прави някакви плакатченца, ние ходим на мачовете да подкрепяме Пирин, а не да се правим на шефове и на акционери, не Баскалията е измислил този фенклуб, измислиха го Блондинката както го наричате и малкото Пиле, Банскалията е избан като председател, тъй като е най-големия фен на Пирин, много добре го знаете това смешни селяни Съ Съ, както казва Чворо от Затворо


18 Януари 2011 12:48 | Николай Ризов
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

СС, докъде стигнахте форумни герои, елате на стадиона да си упражните малко гласните струни, стига анономни писания, сложете си имената над заплахите, че на стадиона се криете като мишки.


18 Януари 2011 13:31 | ало пъпчоооооо
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

самите сс ръководители си признават че са се провалили в управлението на пирин само няколко пъпчиви форумни драскачи ги защитават
е това е безочие
пирин сс вън от стадиона и..... града ни, нека остане чист


18 Януари 2011 14:09 | !
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

А ти какъв си? Може би не си форумен драскач?! Поне моите доводи са истина и мога да се обоснова, а ти само си плюеш колко да не заспиш. Сигурно си мнооого горд от себе си. Както вече разбра, акциите трябваше да се прехвърлят на общиата. И т. н., ама кво да ти обяснявам.


18 Януари 2011 15:02 | Веселушко
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ей, и това им много !


18 Януари 2011 15:32 | пиринско орле
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Да бе да, общината ще издържа "Пирин"!!! Тва да не ви е преди 89-та? В тая криза, при положение, че хората изнемогват и нямат пари за хляб, общината, която няма пари за детски градини, за издръжка на училища и културни институции ще плаща заплатките на Киро Ваклинов и Елезовците?? Нали са големи бизнесмени, кво реват сега? Пирин е в това състояние, защото кмето Лъжепаскалев метна Владко Елезов-Бизнесмена, че ще го прави кмет. Само че Паскал има други амбиции, и няма приятели, хич не му пука нито за "Пирин", нито за Елезов!


18 Януари 2011 15:52 | пирин над всичко
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Лепилите плакатите са били с униформи на Монолитстрой! Имам снимки - който се интересува мога да му ги пратя.. да напише е-адрес. Ако има дело, може да помогнат срещу тея наглеци !


18 Януари 2011 17:02 | ФЕН
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Ама Владо ЕЛезов като стане кмет дали нема да зарови ковчего.. са поне го носят! Хората нема що да ядат тея ми думат за Пирин!


18 Януари 2011 18:34 | до !
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

пъпчиви нахакан момко-отговори на следните въпроси
кои фенове пееха против мак. слава и после станаха техни фенове-не бяха ли сс? кои фенове казваха-дайте ни акциите и ще възродим пирин-не бяха ли сс? какво стана-по време на тяхното управление в казасата на ПИРИН не е влязъл 1 лев, отбора е пред фалит а футболистите се разбягаха. кои фенове на приказки са крайно десни а гласуват за левицата-бсп? кои фенове бяха използвани пърчо от галчев след това и прецакани от паскалев-не бяха ли сс? кои псуват по време на мач собствените си футболисти вместо да подкрепят отбора? кой оцапа гащите? кой е силен по форумите а бяга на стадиона и по улиците когато стане въпрос за мъжко повдение-не са ли пъпчивците от сс?
Е ИСТИНАТА ПОНЯКОГА БОЛИ
САМО ПИРИН, А СС НА СЕЛО


18 Януари 2011 18:36 | ОТ ЛУД ДИДИ
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

на хората вече е ясно кои предадоха и продадоха Пирин-това са лекетата от сс


19 Януари 2011 00:50 | h
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

еееее фалирахте отбора...


19 Януари 2011 12:37 | Таната Оцев-Орлето
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

СС Сдружение Симитли да си ходят на село.... Байкушев и Ко не са вляли никакъв капитал в касата на клуба от как Галчев сдаде акциите на СС и псевдо бизнесмените от СС, който не разбират от ръководене на клубни начала прибраха половината пари който получиха през техния мандат и ръководеха клуба на косъма на фалита.... Байкушев и ко неумишлено напътстваха разпадането на клуба.. обещавайки че ако поемат пълния пакет акции ще възродят тима ...затова че СС буквално и умишлено не даде на тях пакета акции а те тотално умишлено съсипаха клуба... така аналогично казано и двете фракции са умишлено виновни.... отделно зад Г15 са застават футболната общественост и още група бизнесмени, които милеят за клуба и желаят да възродят тима. Тъй че призовавам Емил Наков вън той е известен като ликвидатор!?!


19 Януари 2011 14:54 | доброжелател
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ХОРА .....ОСЪЗНАЙТЕ СЕ. НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ НАКЪДЕ ОТИВАТЕ? ЗА ПАРИ И СЛАВА ЩЕ СЕ ИЗБИЕТЕ .НЕ ВИЖДАТЕ ПО ДАЛЕЧ ОТ НОСА СИ. НЯМА ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА КАТО ВАС ЗАЩОТО ДАЛИ РАЗБИРАТЕ ОТ ФУТБОЛ ЗА ВАС ТОВА НЕ Е ВАЖНО, ЩОМ ИМАТЕ ПАРИ СТАВАТЕ ПРЕЗИДЕНТИ ТРЕНЬОРИ И Т. Н. ГАВРИТЕ СЕ СЪС ФУТБОЛИСТИТЕ, МОМЧЕТАТА КОИТО ВИ ИЗКАРВАТ ТЪПИТЕ ПАРИ. УНИЖАВАТЕ ГИ НЕПРЕКЪСНАТО, А ТЕ НЕ СА ЗАСЛУЖИЛИ ТОВА, ЗАЩОТО БЕЗ ТЯХ ВИЕ СТЕ НИКОЙ. ЗАПОМНЕТЕ ТОВА. ОТНОСНО ПИРИН НЕГО ПОГУБВАЙТЕ, ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ ПОМНИ. НЕ ГО ОМЪРСЯВАЙТЕ ГОСПОД ЩЕ ВИ НАКАЖЕ.


19 Януари 2011 20:07 | М. Байкушев
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

До пирин над всичко.
Уважаеми "пирин над всичко",
Моля да ми изпратите снимките, които имате, на служители на Монолитстрой, които лепят плакати. Имейлът ми е metodi. baykushev@gmail. com
Изключително съм любопитен да ги видя. Трябва да се заковат тия наглеци! Не ще и дума.


20 Януари 2011 02:33 | кайо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

искате снимки ли есесчета-гейчета? няма да ви ги дам, аз съм президента на пирин-кайо дебърски
ти виде ли го.....


20 Януари 2011 10:43 | Таната Оцев-Орлето
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

до Кайо -Николай Дебърски нека бъде почетен президент ..... Президент на Пирин да е Благоевградчанин




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар