Човекът с лаптопа: Не мога да кажа дали Ив. Цветков ще е титуляр

02 април 2011 00:20   1 коментар   6419 прочита
К. Ангелов
К. Ангелов


К. Ангелов

Старшията на орлетата Костадин Ангелов включи в групата за решителния сблъсък с “Монтана” контузения Венцислав Бенгюзов. До средата на седмицата младежкият национал се подготвяше на облекчен режим в очакване присъдата на лекарите, които разрешиха отлагане на операцията с още две седмици и оставиха полузащитника на разположение на спортно-техническия щаб.

От сметките до края на сезона окончателно отпадна контузеният Георки Какалов, а за днешния мач - трайно травмираните Иван Михов и Методи Костов. Завръщането на Иван Цветков обаче предоставя достатъчно опции във фаза атака. Не знам защо се изписа толкова мастило около неговия случай. Не е имало проблем с напускане или нещо подобно, заяви пиринският наставник, но се въздържа от конкретен отговор на въпроса смята ли да заложи на най-класното си зимно попълнение в стартовите 11.

Не мога да кажа дали Цветков ще е титуляр, отсече Човекът с лаптопа. Само 3-те точки устройват зелено-белите днес, за да не изпуснат последния шанс в битката за оцеляване в елита. Болната тема в Благоевград обаче е доколко млад рефер като Н. Попов е в състояние да се справи с мача. Безсмислено е да се занимаваме със съдиите преди срещата. Вярно е, че някои от тях наистина прекаляват, но след вдигнатия шум от наша страна в първите три кръга като че ли нещата тръгнаха към по-добро. Иска ми се след последния сигнал да благодаря на това момче, както на колегата му при гостуването ни в предния кръг на “Славия”, коментира К. Ангелов.

В допълнение специалистът определи мача на истината като изпитание, най-вече за характера и самочувствието на играчите. Колкото и клиширано да звучи, алтернативата пред нас е една - да победим. Анализирал съм обстойно противника, който се отличава с агресивност в играта, разполага и с класни футболисти. Техните силни и слаби страни обаче нямат никакво значение. “Монтана” е отбор на нашето ниво и сме длъжни да го преодолеем, заключи К. Ангелов.

1 коментар
02 Април 2011 12:52 | а сега де?
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

лаптопа, шопара наков и наркоманите от сс-вън от ПИРИН




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар