Частната футболна школа “Неврокоп” прати още един талант в ЦСКА

30 юли 2011 00:16   6 коментара   20111 прочита
Ст. Терзиев
Ст. Терзиев


Ст. Терзиев

Частната футболна школа "Неврокоп" получи поредното признание и се раздели с още един от талантите, открити в нея само преди няколко дни. Това стана, след като Стефан Терзиев окончателно премина в редиците на ЦСКА, където ще стане пълноправен състезател от началото на следващата седмица.

В понеделник 14-годишният талант ще бъде представен на първото занимание на новия му отбор. Изненадата за някои бе голяма, тъй като за сигурно се смяташе преминаването му в "Черно море", в чиято школа диря оставиха още двама възпитаници на частния неврокопски тим. От морската ни столица доста по-рано бяха отправили оферта и се смяташе, че алтернативата в спортната му кариера е насочена към Варна.

Причината за опровергаването на прогнозите стана преминаването на треньора Валентин Русинов в ЦСКА. Именно той хареса неврокопчанина и настояваше да го има на свое разположение в тима на родените през 1997 г. Към него имаше сериозен интерес и от други отбори, които също така хвърлиха око и върху неговите съотборници Илия Джепков, Венцислав Малтъзов и Даниел Наумов, с които участваха заедно на лагерите на националния отбор.

В столицата новият кадър на червените няма да бъде съвсем без неврокопска връзка, след като още преди повече от месец Павел Головодов реши да смени школата на "Пирин" (Гоце Делчев) с тази на ЦСКА, пред офертите на "Чавдар"(Етрополе) и "Литекс". Двамата съграждани обаче няма да играят в една и съща гарнитура, тъй като Головодов е по-малък и ще се подвизава под ръководството на Галин Иванов.

Много съм радостен от това, че Стефан ще продължи кариерата си в един от родните грандове. Това е амбиция за нас, които работим в школата, да се трудим повече, защото удовлетворението от работата е голямо. Доволен съм, че дадохме път на този талантлив играч, за когото се надявам да развие своите способности, а те не са никак малки, каза треньорът от ФК "Неврокоп" Андон Калайджиев.

6 коментара
01 Август 2011 03:19 | Пешо
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Браво на Нели и Данчо да им е жив и здрав Стефан, и да продължава да ги радва, скоро и в някой еврогранд.


01 Август 2011 13:39 | goce
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

до тук добре дано е жив и здрав и се развива нормално. но какво ще прави калеко Илко Темелков който е върл Левскар .а да видим закого ще вика след години като играят Уевски и ЦСКА, и като Стефчо играе за червените.


01 Август 2011 16:19 | korichkova
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Браво! Браво, Стефане! Бъди все така упорит и дано един ден играеш в любимия ти отбор пак в червено... Успех!


01 Август 2011 21:38 | БОЖИК
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

БРАВО ЗЛАТНО НЕВРОКОПСКО ДЕТЕ, УСПЕХИ ВЪВ ВСИ4КО ЗАНАПРЕД...


02 Август 2011 22:40 | geri
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

браво батко Стефчо Да станеш футболист N 1


10 Януари 2013 20:43 | etem
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

бравоооо само така нядявам се и ас да отида на хубав отбор
*Кирилизиран коментар.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар