Бранител от Благоевград си тръгна от ЦСКА-София

22 декември 2018 11:58   8974 прочита


Защитникът на ЦСКА-София Александър Дюргеров напуска клуба. Това обяви бранителят от Благоевград в профила си в социалната мрежа. Той дойде в ЦСКА-София през лятото на 2016-та година от Пирин Благоевград.

„Последните 2 години и половина играех под крилото на един велик клуб. Играех с огромна страст и желание. Давах не 100, а 120% от себе си. Благодаря ви ЦСКА, за това, че сбъднахте една моя мечта!

Смятам, че всеки труд трябва да бъде възнаграден.

Благодаря на всички фенове за подкрепата до сега и от тук нататък. Не се подадох и Не изневерих на себе си и на вас!

За мен тепърва всичко предстои!

Винаги верен! “

написа Дюлгеров на прощаване.

„Успех накъдето и да те отведе съдбата, Сашо! Феновете на ЦСКА уважаваме достойните и предани футболисти. Ти оправда моето и нашето доверие. Пожелавам ти, когато и да дойдеш на Армията хората да те помнят и споменават с добро. Ти знаеш, че от теб зависи, защото до този момент си си го заслужил. Продължи кариерата и живота си така, че и за в бъдеще да имаш армейската подкрепа… където и да си. Армията е както наш, така и твой дом, пише pirinsport.com. Тук сме споделяли всеки един щастлив миг и всяка една болка заедно. Продължавай да си част от нас! С ЦСКА в сърцето“, пожелаха му феновете от групата „ЦСКА-Нашата любов“.


Още за: бранител   ЦСКА   футболисти   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар