Босът на ЦСКА скочи в защита на благоевградчанина Ст. Стоилов, ето какво каза Гриша Ганчев

26 май 2022 13:23   6 коментара   8110 прочита


Собственикът на ЦСКА - София Гриша Ганчев коментира благоевградчанина Стойчо Стоилов, който до лятото на миналата година се водеше главен мениджър на “червените”.

Бизнесменът определи Стоилов за безкрайно честен човек и добави, че футболист като Юнус Сангаре никога повече няма да има в българския клубен футбол, предаде sportal.bg.

"Докога Стойчо Стоилов ще е на работа в клуба ли? Стойчо Стоилов не работи в клуба от една година. Второто нещо е, че големият му проблем на Стойчо Стоилов е, че е много честен човек, безкрайно коректен и не влиза в комбинации. Ако той се беше хванал с разни псевдо агенти и т.н., щеше да бъде най-прекрастният човек на света.

Но Стойчо Стоилов не е корумпиран. Имам доверие в него, защото има набито око. За 20 години ми е го е доказал. Разбирам защо ги дразни - не влиза в комбинации, каквото мисли го казва. И другото нещо - опорката, че Стойчо Стоилов се меша в работата на треньорите, да са живи и здрави още 100 години, извикайте ги и да кажат на кой Стойчо Стоилов се е вмешал в работата и т.н. 

Той докара Юнус Сангаре, мисля си, че никога повече няма да има такъв играч в държавата, знайни и незнайни герои направиха всичко възможно да го изгонят от клуба, защото Сангаре даваше класа на нашия отбор и още щеше да си е в клуба.

Така че много сложно е за обяснение и не мисля, че трябва да занимаваме широката общественост с вътрешните борби в този клуб. Едно е ясно - кепенците са паднали, отчитам, че ние не работихме за хората, които истински обичат клуба, и не го обичат само зарадо това, че трябва да се възползват от парите на клуба", заяви Гриша Ганчев

6 коментара
26 Май 2022 14:35 | Шатев
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Хем уволнен, хем на работа в Литекс - София.


26 Май 2022 15:48 | Йордан
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Познавам Стойчо от много години и той е точно такъв, честен и прям. Дал си е живота за футбола. Ако имахме повече такива чисти хора в този спорт може би щяхме да участваме в Европейски и Световни първенства, а А група щеше да е по-близо до силните първенства. Кураж Стойчо, не се отказвай.


26 Май 2022 16:47 | До горния
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Ти си малоумен.


27 Май 2022 12:29 | До горния
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Яж ми хуя!


27 Май 2022 13:49 | мъдьо кауня
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

оКААМЕ, ОКААМЕ ЗА ТАА МИРИЗЛИВА КУПА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ, А СЕГА УМИРАМЕ ОТ СТРАХ ДА НЕ НИ НАЛАРНАЧИ НЕКОЙ ВАДУЦ!


27 Май 2022 14:34 | мъдьо кауня
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Аз съм малоумен джендър, искам да духам на левскари.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар