Босът Е. Наков: Съкрушен съм от съдията, не свиреше феърплей

13 април 2011 00:18   4 коментара   15061 прочита


Босът на орлетата Емил Наков напусна бесен ложите на националния стадион "Васил Левски" още преди да прозвучи последния сигнал на рефера Кольо Данев. Ранното оттегляне кюстендилецът обясни с емоционалното си състояние, причинено от поведението на представителите на футболната Темида. Опасявах се в яда си да не кажа нещо и пак да ме глобят, затова си тръгнах по-рано. Бях съкрушен от съдията, не свиреше феърплей.

Мача мога да разделя на две - през първото полувреме контролирахме играта, но през второто отстъпихме инициативата. При първия гол на "Локомотив" нямаше фал. Изпълнението на Марчо Дафчев обаче беше безупречно. Няма да подаваме жалба, вече не остана срещу кой да се жалваме. Арбитрите ги наказват, но не ни връщат точките и самочувствието, коментира мажоритарният собственик на пиринци.

На терена не видях нещо, с което отборът на домакините, които са на точка от промоция в Европа, да превъзхожда нашия, който е под чертата. Дали "Пирин" или "Калиакра" ще представя България в евротурнирите, няма голяма разлика, заключи Е. Наков.


Още за: Е. Наков   мач   съдийство   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
13 Април 2011 09:07 | Божко
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

ЕЙ НАКОВ ВЕДНАГА ЗАМИНАВАЙ ДО СОФИЯ И ПУСКАЙ ЖАЛБА СРЕЩУ ТОЗИ СЪДИЯ . ЗНАМ, ЧЕ ТРИТЕ ТОЧКИ СА ЗАГУБЕНИ, НО ПЪК ДАНО ТИЯ ТИКВИ ОТ БФС ВЗЕМАТ И НАКАЖАТ ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК СЪДИЯТА . СЕГА ОТРЕЗА ГЛАВАТА НА ПИРИН, УТРЕ ЩЕ ОТРЕЖЕ И НА ДРУГ ОТБОР . ВЪН ТАКИВА БОКЛУЦИ ОТ СЪДЙСТВОТО . НАКОВ АКО НЕ ПУСНЕШ ЖАЛБА СРЕЩУ ТОЯ БОКЛУК ЗНАЧИ И ТИ СИ В ИГРАТА И ТОЛЕРИРАШ ТЕЗИ СЪДИИ


13 Април 2011 10:16 | сузито
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

ЛЕГНИ СИ С МАРАТОНКИТЕ СЕГА КАТО СИ СЪКРУШЕН.....


13 Април 2011 20:56 | дупничанин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Хаха, тоя Наков е пича. И с тая голема глава само простотии говори... тоя където и да отиде прави всичко мазало.


14 Април 2011 02:54 | АЛЧО
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

начело с тая мазна свиня и ония лумпени от пирин сс..... толкова
пирин изпада заради банда некадърници като пъпчивците капчин и ваклинов, братя-големи глави елезови, ицко цайса и малоумния ветеринар мишо




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар