Босът Е. Наков: Шансовете ни са 50:50

09 април 2011 00:16   2 коментара   21571 прочита


Босът на "Пирин" Емил Наков даде равни шансове на зелено-белите и "Славия" за пробив на финала. Съотношението е 50:50. Тръпката в турнира е различна. Не споделям мнението, че като на шега сме стигнали до този еткап. Сериозната селекция през зимата започва да си казва думата. Преди всичко обаче трябва да се спасим от изпадане.

Целта е реално изпълнима, ако се играе по правилата. Едни юнаци ни отнеха неправомерно немалко точки. Затова се събрахме няколко клуба да обърнем внимание на футболния съюз. Радвам се, че Боби Михайлов ни разбра, заяви кюстендилецът, след което засегна деликатната тема с уредените мачове. Напрежението за мен преди мача ни с "Локомотив" /Пд/ беше огромно.

При загуба нямаше да мога да обясна на никого, дори и на семейството си, че всичко е било в рамките на феърплея. Благодаря на момчетата, че изиграха мача и за мен. Нещо обаче не чувам вече онези, които хвърлиха тонове помия върху "Пирин". Не разбирам защо толкова се изговори и изписа за контролите с пловдивчани. Останалите отбори си бяха уредили спаринги и те се разбраха с нас и "Вихрен", заключи Е. Наков.


Още за: Е. Наков   ПФК Пирин   шансове   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
09 Април 2011 08:19 | Само Пирин Благоевград
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

!00 % гаранция че в понеделник Пирин ще направи Х или 2 в София с Локомотив


09 Април 2011 08:20 | Само Пирин Благоевград
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

100 % гаранция че в понеделник Пирин ще направи Х или 2 в София с Локомотив




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар