Боксът в Пиринско изпрати годината с награди, баща и син Чавдарови номер 1

22 декември 2010 00:20   5 коментара   20132 прочита
Безапелационните победители баща и син Чавдарови
Безапелационните победители баща и син Чавдарови


Безапелационните победители баща и син Чавдарови

БК “Пирин” окупира 7 от местата в топ 10, Здравко Мишков от петричкия “Драгота” наруши хегемонията на благоевградчани

Баща и син Чавдарови взеха двата приза “Номер 1” в класацията на най-добрите боксьори и треньори в Пиринско за отминаващата 2010 г. Николай оглави подреждането в топ 10 на майсторите на ръкавиците с единодушния вот на четиричленното жури, оглавявано от свещеник Андон Шавулев. Състезателят на БК “Тайсън” се окичи с бронзов медал от европейското първенство за момчета /13-14 г./ в Ямбол, спечели титлите на личното и отборното първенство на страната и стана трети в надпреварата за Купа България.

Негови подгласници в челната тройка са съотборниците в БК “Пирин” Емануил Богоев /шампион от Купа България и двукратен вицешампион в кат. 32 кг при момчетата/ и вторият евроучастник от региона Шабан Димитров /11-ти на Стария континент от шампионата в Украйна за юноши до 16 г., двукратен сребърен медалист на националния ринг/. Още 5-има таланти, възпитаници на А. Шавулев, влязоха в десетката: Стоян Валентинов /номер 4/, Антонио Златинов /номер 5/, Даяна Хаджипетрова /номер 7/, Еленко Ризов /номер 8/ и Таня Илиева /номер 9/.

Последната призова позиция - 10-та, комисията отреди на Веселин Тодоров от БК “Македония, а хегемонията на благоевградчани наруши най-добрата ръкавица на петричкия “Драгота” Здравко Мишков, който зае 6-то място. Очаквано изборът на треньорите за най-добър в гилдията падна върху наставника на победителя в анкетата и негов баща Румен Чавдаров. След него се наредиха Кирил Масларски /БК “Македония”/, Георги Шавулев и Димитър Косанов /БК “Пирин”/ и Илия Пенев /”Драгота”/.

Изпращаме много добра година за бокса в областта. Двама наши състезатели заслужиха доверието да представят България в Европа, взехме немалко медали на национално ниво, съдийски грешки ни лишиха от още няколко отличия, обобщи в отчета си мнението на колегите си доайенът А. Шавулев на церемонията на награждаването в “12-те стола”.


Още за: бокс   приз   класация   Още от: Спорт

Принтирай статия
5 коментара
22 Декември 2010 12:28 | ааа
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

браво на боксов клуб:Тайсън!!!!!


22 Декември 2010 13:53 | читател
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Напълно заслужено!!! Браво на Чави!!!
Това момче може да служи за пример на връстниците си! Добър в бокса, добър в таекуон-до и не на последно място - тази година беше приет в една от най-добрите гимназии в града!!! Трябва да насърчаваме децата си да се стараят поне малко да приличат на това момче!!!


22 Декември 2010 23:39 | градски
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Страхотни са!!! Ники е страхотен и мисля, че такива трябва да са децата, а татко му е този, който е допринесъл за развитето му в бокса и ученето. Поздравления!!!!


23 Декември 2010 16:31 | Браво
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Догодина и по 100 бона към грамотата да им дадат, ама надали )))


23 Декември 2010 17:51 | xxsfr
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

a бе тоя не беше ли полицай едно време, корумпираното ченге Румен




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар