Благоевградският рефер Г. Иванов изгоря с 4 мача

01 март 2011 00:20   6 коментара   8278 прочита
Г. Иванов
Г. Иванов


Г. Иванов

Оценката 8.1 повлича и областния шеф Ал. Кабзималски

Благоевградският рефер Георги Иванов гори за 4 мача в Югозападната “В” група, според достоверни източници с такава нагласа са членовете на Съдийската комисия към зоналната футболна централа в столицата преди произнасянето на присъдата. Санкцията на арбитъра най-вероятно няма да се обяви официално, а лишаването от наряди ще мине в графата за вътрешна консумация “творческа почивка”. Наказанието на Иванов изкара отборът на “Локомотив” /Септември/, откъдето постъпи жалба срещу него за регионалното дерби в Пазарджик с “Бенковски” в първия пролетен кръг преди девет дни.

Новаците в третия ешелон натопиха съдията от областния център на Пиринско за подмината дузпа в ситуация, в която играч на съперника хваща с две ръце топката в собственото наказателно поле, както и за непоказан червен картон за класическо нарушение на защитник, последен в отбраната, срещу откъснал се нападател на гостите.

Високата оценка 8.1, която е получил Г. Иванов от дежурния делегат на двубоя Александър Кабзималски, почти сигурно ще донесе същата наказателна мярка и за шефа на ОС на БФС - Благоевград, срещу когото е повдигнато обвинение за прикриване гафовете на своя съгражданин. За солидарност в санкциите лобира председателят на СК към ЗС на БФС - София Николай Нанев след гледане на видеозаписа от скандалната среща.

Не знам за никакво наказание. Никой не ме е уведомил, че има такова. Даже, доколкото разбрах, членовете на комисията са констатирали от видеоматериала, че претенциите на “Локомотив” са пресилени, коментира Ал. Кабзималски, след което разкри любопитния факт, че въпросният Нанев е бил съдийски наблюдател на опорочения от Станислав Тодоров съботен сблъсък на “Пирин” с “Черно море”. Чакам с интерес неговата оценка за главния съдия и ситуациите, в които не отсъди дузпи в полза на домакините, а вдигна картони за симулация, отсече потърпевшият областен началник.


Още за: Г. Иванов   рефер   санкция   Още от: Спорт

Принтирай статия
6 коментара
01 Март 2011 09:27 | савов
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Не знаеш за наказание? Ще разбереш - гад мръсна. Другия път като поливат с вода на стадиона в Пазарджик драсни поне два реда да накажат домакините. Щото сте такива мишки и нишо не пишете в докладите си ще ви наказват. Локо няма да остави нито един съдия или делегат да се подиграва с клуба...


01 Март 2011 21:50 | Боци
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

понеже момчето не си плаща, ръководещи съдиите в България и е неудобен.


01 Март 2011 22:34 | Приятел
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Браво, Гошко, гордеем се с теб ! Страхотен си


02 Март 2011 07:41 | така е
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Гогата е пълен пич, лично го познавам и мога да кажа, че е по голям професионалист от продажните човечлета .Именно за това защото не се подава на шантажи, затова е атакуван.


02 Март 2011 08:57 | Друг приятел
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Да точно така е! Не се поддава на шантажи и затова такива измислени отбори го атакуват!


02 Март 2011 22:19 | Пружината
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Прууууу.....




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар