Благоевградчанинът Св. Дяков: Излизаме да бием Интер

20 февруари 2020 13:47   3 коментара   4148 прочита


Голяма част от футболистите и ръководителите на Лудогорец си пожелаха за съперник на 1/16-финалите в Лига Европа някой от грандовете на Стария континент и жребият им прати точно такъв. Италианският Интер не се нуждае от представяне, а през този сезон бележи видимо израстване под ръководството на Антонио Конте и сериозно хвърли ръкавицата към хегемона в Серия “А” Ювентус.

Единствената победа на Лудогорец на 1/16-финалите в Лига Европа пък е срещу друг тим от Ботуша - . Преди 6 години разградчани постигнаха престижен успех в Рим с 1:0, а на реванша в София завършиха 3:3 и елиминираха италианския си съперник. Лацио. Двубоят е днес от 20.00 часа в Разград. "Настроението в отбора е приповдигнато, Хубаво е, че сме свикнали да играем големи мачове. Треньорите ни – също.

Много е важно нашето себераздаване“, каза капитанът на Лудогорец Светослав Дяков.„Трябва да сме с хладен ум, но сърцето трябва да ни е горещо. Излизаме за победа“, закани се още лидерът на „орлите“. „Надявам се сега отборът да е по-силен от есента. Мисля, че сега сме по-стабилни, да. Лудогорец обича тези мачове, тези евровечери... Всички сме готови и чакаме с нетърпение да зарадваме пълния стадион и многото хора, които ще ни гледат по телевизията“, каза още Дяков.


Още за: дяков   Интер   победа   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
20 Февруари 2020 18:04 | Гбй
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Ли биете центаро селяк 0на3за Интер само Беласица Петрич чч


21 Февруари 2020 13:40 | Шопова
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Клюн


23 Февруари 2020 14:20 | Гбй
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Клюн е майка ти селяк




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар