Благоевградчанинът Ст. Стоилов: Извадиха Литекс след натиск от "Левски"

22 януари 2016 13:20   6 коментара   5450 прочита


БФС чете правилника, както дяволът чете евангелието

Спортният директор на Литекс Стойчо Стоилов сподели, че отборът е изваден от „А” група заради политически натиск, дошъл от страна на „Левски”.

„В момента имаме нужда да се съберем и да помислим какво е най-добро за клуба. Но сега се действа целенасочено срещу нашия отбор. И това не е от 1-2 месеца, а от цяла година.

Така се стигна до нашето изваждане от групата", сподели благоевградчанинът пред БНТ, цитират Блиц. „Направихме своите грешки, но БФС чете правилника така, както дяволът чете евангелието. Под политически натиск се взе решение срещу футбола в България. Най-много ме е яд на футболните хора в изпълкома, че направиха това. Има политически интерес от собственика на „Левски” да се извадим от групата. Купата вече е една от целите ни. Нека да видим до 2-3 дни какво ще решим за клуба, ще видим какво ще стане", добави Стоилов.

"Не мисля, че играчите ни ще напуснат, те си имат договори. Ще имаме разговори с тях, но не мисля, че те ще искат да напуснат. Обявихме си програмата, ще имаме големи мачове в Испания, тези двубои може да се окажат повратни за кариерите им. Срещаме съперници от Шампионската лига там, знаете, така че може да се докажат", завърши Стоилов във връзка с бъдещите планове на тима от Ловеч.


Още за: Ст. Стоилов   отбор   натиск   Още от: Спорт

Принтирай статия
6 коментара
22 Януари 2016 13:58 | РОМАРИО
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Простете му на гръка Стойкас Стоилас .Беше добър футболист, но просто момче, едвам избута Електрото на времето . Отказа се на времето и от българско гражданство, но това е отделна тема . Абе таранкоо, кой политик или левскар те накара да си вадиш отбора от терена . Нали Джуджи Ганчев ви се е обадил да вадиш отбора от терена . Футболистите не са искали, защото знаят какво ги чака . Тръгнал да реве по медии. Ами нали Ганчев и неговите хора са гласували тези нормативни документи на БФС, които са категорични, че при такива случаи отборите се вадят от групата . И Стоилас като е казал А да каже и Я. С имена и факти, кои политици, къде, кога и т. н. иначе другото са общи приказки . Всеки знае Ганчев, как печелеше титли с купени мачове и в турнирите ги биеха като маче в дирек . За това по кротко г-н Стоилас, чети нормативната база


22 Януари 2016 17:16 | МИТЕ
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Куция Фрнак, освен, че е глупав е затормозен психически и говори небивалици. Извади си грозната муцуна от гащите на джуджето от село Микре и погледни света, той е красив, за разлика от вашите над 15 годишни мафиотски номера във Бг футбола.


22 Януари 2016 17:17 | vkristovh
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Да кажем истината веднъж и завинаги. Микренският бизнесмен, който не се се води длъжностно лице в ловешкия клуб видимо подпийнал от ресторанта праща СМС на Стойчо Стоилов - ВАДИ ОТБОРА. И послушкото мениджър /също недлъжностно лице/ изважза отбора от игрището въпреки нежеланието на великия треньор Л- Петрович и повечето футболисти, камо ли със знанието на т. нар. президент Трифоно Попов. И какво следваше ото тези безумия - освен изваждане на Литекс от А група, но и забрана на футболисти напуснали игрището да играят една година, сакто е по правилник. Така че имаше сериозен компромис от страна на БФС, което прие че ТРИФОН е издал нареждането за наглата и безотговорна ростъпка. Каква политическа намеса, какви пет лева. Нека Стоилов да се яви на детектор на лъжата, та да видим резултата... Стига лъжи по медиите, а поеми отговорността да каш истината., а именно това което написах...


22 Януари 2016 20:44 | АЙДАРОВЕЦ
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

КУЦИЯ ПЕЛТЕК СИ Е ПОВЯРВАЛ И ХАПЧЕТАТА НЕ СИ Е ПИЙНАЛ..... АЙДЕ НА ТАШАЦИТЕ НА МИКРЕНСКИЯ-ШАМПОАН ДА СЛОЖИ.....


23 Януари 2016 00:33 | Лили Иванова
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Има правила, който трябва да се спазват! Но такова съдийство.... за ЛЕФСКИ .....така не се свири и във ВЪЛКОСЕЛ ИЛИ РИБНОВО, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА КОЧАН!!!!..... Така, че и аз да бях и аз бих извадил отбора!... А едно време Лафчис не извади ли ЛЕФСКИ!... КАКВО СТАНА???..... За всичките по горе коментари!..... КАЖЕТЕ БЕ СПЕЦИАЛИСТИ, ЗАЩО НЕ ВИИЗВАДИХА ОТ ГРУПАТА ТОГАВА БЕ ГОВЕДА?????


23 Януари 2016 00:36 | МИТЕ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Защото си малоумен, защото ти отива да носиш женско име и най вече, защото тогава мача беше за купата, след този мач промениха наредбата на БФС.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар