Благоевградчанинът Ст. Стоилов изгонил треньор на ЦСКА-София след телефонен запис!

04 април 2021 16:37   8 коментара   16548 прочита
Ст. Стоилов
Ст. Стоилов


Ст. Стоилов

Благоевградчанинът Стойчо Стоилов, който беше провъзгласен за човека с цялата спортно-техническа власт в ЦСКА-София, е в основата на раздялата и с бразилеца Даниел Моралес.

Последният се договори за прекратяване на договора по взаимно съгласие, въпреки е в първоначалната информация след рокадата на „Българска армия“ бе обявено, е ще остане в ДЮШ. В крайна сметка Стоилов е обявил пред треньора, който води временно „червените“ след уволнението на Стамен Белчев и преди назначението на Бруно Акрапович, че няма да остане в клуба.

Според информация на „Мач Телеграф“ решението е дошло, след като благоевградчанинът е чул запис, направен с телефон. На него се чувало как Моралес е изразил принципна позиция и несъгласие с действия на ръководството в последните седмици. Стоилов веднага докладвал за чутото и получил картбланш да отстрани Моралес.

Своеобразното СРС вероятно е направено от колега, с който бразилецът е работил заедно в щаба на досегашния старши треньор, по време на прощалната сбирка, която Акрапович организирал. Заедно с босненеца от „Българска армия“ си тръгнаха Бранко Окич и Красимир Чомаков. За сметка на това самият Любослав Пенев призна, че в екипа си ще има двама треньори на вратарите – дошлият с него от Царско село Йордан Йорданов, а в отбора остава Ивайло Петров. Кондиционният треньор Кирил Динчев също продължава работа с първия отбор на „червените“.

Самият Моралес категорично отказа да коментира какво е довело до раздялата му и е категоричен, че винаги ще уважава клуба и не се съмнява в мъжеството на хората, с които е работил.


Още за: треньор   ст.стоилов   ЦСКА   Още от: Спорт

Принтирай статия
8 коментара
04 Април 2021 16:44 | Михтарски
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Как не те отцели във главата тоя военния. (


04 Април 2021 17:07 | До горния коментиращ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Бива ли да си толкова прост и злобен, човече?


04 Април 2021 19:44 | Хейтли
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Стойчо, направи един банкет при Оги в Лебеда.


04 Април 2021 20:54 | Симеон Мечев
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

абе свърших патроните, мааму дееба-язък


04 Април 2021 22:20 | ХРИСТО
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

СТОЙЧО Е ПРЕОПРЕДЕЛЕН ОТ ГОСПОД ЗА ЦСКА И 20 КУРШУМА ДА СА ИЗТРЕЛЯНИ ТЕ СА ХАУСНИ В СЛУЧЕЯ ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА А И ТОЙ ЗАТОВА Е ТОЛКОВА ГОДИНИ В ОБКРАЖЕНИЕТО НА НА ГОСПОДИН ГАНЧЕВ П. П. ЗА НЕПРОСВЕТЕНИТЕ.


04 Април 2021 22:46 | до горния
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

освен че си НЕГРАМОТЕН си и ТЪП и ЛИЖЕЩ ПЕДАЛ.


05 Април 2021 00:31 | ХРИСТО
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ДО ДОЛНИЯ ТЪЙ КАТО СИ ПОД МЕНЕ НА ТАКИВА НЕ ОТГОВАРЯМ


05 Април 2021 15:11 | До горния олигофрен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ти си малоумен.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар