Благоевградчанинът Ст. Манолев натискан за нов договор от филипсите

02 февруари 2011 00:16   1 коментар   13510 прочита
Станислав Манолев
Станислав Манолев


Станислав Манолев

Благоевградчанинът Станислав Манолев е натискан да поднови договора си с гранда „ПСВ Айндховен“. За удължаването на контракта настоява старши треньорът Фред Рутен. Това бе потвърдено вчера официално от ръководството на филипсите. Ден по-рано ПСВ преподписа с унгарската си звезда Балаш Джуджак.

Шефовете на редовния участник в Шампионската лига предприеха спешна офанзива за обвързване на основните си футболисти за по-дълъг период от време, след като бяха принудени между двата полусезона да пуснат в „Барселона“ само срещу 3 милиона евро нападателя Ибрахим Афелай, който след края на настоящото първенство ставаше свободен агент.

Ст. Манолев премина в редиците на многократния холандски първенец през лятото на 2009 г. от „Литекс“ и оттогава е неизменен титуляр в зоната на крайния защитник. През есента травма извади кадъра на „Македонска слава“ от терените за близо два месеца, но независимо от здравословните му проблеми запитвания за цената му постъпиха от „Милан“ и „Фулъм“ и червеният семафор за настоящите му работодатели светна.


Още за: Ст. Манолев   договор   Холандия   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
02 Февруари 2011 02:09 | кайо
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

нали ПИРИН няма нищо общо със мак. слава?
как става така че се чакат пари от трансферите на мицански, иванов, манолев и други, които никога не играли в мъжкя отбор на ПИРИН?
значи ПИРИН приемник на мак. слава или.....
отговорете пъпчиви наркомани от сс-смешни селяни




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар