Благоевградчанинът Ради Цонев ще играе в елита на Казахстан

08 януари 2024 22:48   3 коментара   5723 прочита


Халфът от Благоевград Радослав Цонев си намери нов отбор. Той разтрогна договора си с Арда Кърджали по взаимно съгласие, след като играеше рядко за „сините“ през есента.

Преди няколко дни юношата на Левски обяви в интервю за „Мач Телеграф“, че има оферта от чужбина и очевидно е приел една от тях. Ради Цонев ще играе в Казахстан, където до дни трябва да подпише с местния елитен тим Тобол. Всичко около договора е уточнено.

Припомняме, че след като си тръгна като свободен агент от Левски през 2016 година Ради отиде в италианския Лече, предаде gong.bg. След това той беше под наем във Витебресе и Монополи, за да се завърне на „Герена“ през 2020 година. След това той игра и за Пирин Благоевград.


Още за: ради цонев   Благоевград   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
09 Януари 2024 09:57 | Караваната на Ричи
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Кафяв е, мислят го там за бразилец…


09 Януари 2024 12:06 | Иван
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio


09 Януари 2024 18:34 | Мария
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар