Благоевградчанинът Н. Бодуров сяда за нови преговори с ЦСКА

11 април 2019 11:46   5163 прочита


Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров ще седне съвсем скоро на преговори с шефовете на „червените“. Причината е, че настоящият му договор с клуба изтича след края на сезона, а интерес към него от чужбина не липсва. Все още не е ясно за какъв период ще е контрактът на национала - за година или две.

Бодуров подсили ЦСКА в началото на 2017 г. Тогава той подписа контракт до края на сезона. След като бързо се превърна в основен футболист на тима, ръководството го награди с нов договор - за още две години, който изтича сега. През този сезон Бодуров има 41 мача за „червените“ във всички турнири - 25 в Първа лига, 3 за Купата на България и 3 в Лига Европа. Общо след завръщането си в родното първенство, той има 74 срещи и 3 гола, предаде football24.bg. През миналото лято 32-годишният благоевградчанин стана капитан на ЦСКА, след като Божидар Чорбаджийски бе разжалван.

През миналата седмица Николай Бодуров и новият му партньор в сърцето на защитата на „червените“ Нуно Томаш изиграха два много силни мача с Лудогорец, като реално не дадоха почти никакви възможности на головата машина на „орлите“ Клаудиу Кешерю и в крайна сметка домакините не успяха да вкарат гол на „червените“ 180 минути.

 


Още за: Н. Бодуров   преговори   ЦСКА   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар