Благоевградчанинът Даниел Златков разочарован от отбора си след загуба от Беласица Петрич

06 октомври 2019 10:33   5 коментара   24619 прочита


Защитникът на Вихрен (Сандански) Даниел Златков бе разочарован след поражението с 0:1 от Беласица (Петрич). По думите на благоевградчанинът, тимът му няма да успее да се пребори за промоция и тази година, пише Sportal.bg.

"Загубихме с 1:0. Честно казано, този мач си вървеше като равен. Както ние нямахме кой знае какви положения, така и те нямаха нито едно. Не видях ситуацията с отсъдената дузпа. В такива дербита статичните положения решават мача, както беше днес. Тук съм вече втори сезон. Целта ни е да се класираме в професионалния футбол и оттам веднага още една промоция. За съжаление, нещо куца. Отборът ни не е толкова силен и отстъпва на конкуренцията.

Пристигнах в Сандански, защото имах наказание в Беларус и нямах право да играя професионален футбол, докато не изтече. Наказанието изтече и ако имам предложение от друг отбор, бих играл. Засега съм в Сандански и си върша работата. Чувствам се отлично и най-сигурен на терена.

Мога да играят на всяко едно ниво в България, но целта ни в Сандански беше да класираме отбора в професионалния футбол. За съжаление, няма да успеем и тази година", заяви българският Роналдо след загубата.


Още за: защитник   Вихрен   поражение   Още от: Спорт

Принтирай статия
5 коментара
06 Октомври 2019 12:30 | Огражден
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

Значи и в Микрево ще си е на мястото. Там играят много добре.... кючек!


06 Октомври 2019 12:58 | Отново лъжаНали
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Нали кмета затова му даде на Коко да прави колела панаири в парка, за да вкара отбора в б група, и отново ЛЪЖА и сега ще влизаме в А окръжна, Браво Кмете Браво Коко.


06 Октомври 2019 16:35 | Vangelov
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

За кой да вкара отбора в елита, като имате по 5 човека на мач бе? Тази публика не заслужава отбор от горната част на класирането, камоли пък борещ се за Б група. Колкото до този смехотворен футболист, който си мисли, че има качества за нещо повече от трета лига, само може да му се смеем на думите. Този е по-смешен от Ричърд Величков. Умрели са за тебе в Беларус, Микревски силяк.


06 Октомври 2019 16:35 | Дж.Б.
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Този шоумен е за зоопарка, отдавна е спрял за футбола, ако изобщо е тръгвал някога. Какъв измислен фал направи с Симитли от който ни вкараха гол, дето само пълен турист или дете ще направи.


07 Октомври 2019 10:25 | Бате Венци от оФча купел
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Защо си мисля, че тоя си плаща, за да пишат за него.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар