Благоевградчанинът Д. Бербатов излезе с позиция преди днешния Конгрес на БФС

20 май 2022 10:52   3 коментара   4358 прочита


Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов излезе с позиция преди днешния Конгрес на БФС, който обаче няма да е изборен. Благоевградчанинът се обърна във Фейсбук към своите поддръжници с призив да помогнат за връщането на изключените клубове.

Tова най-вероятно ще бъде предложено за включване в дневния ред на конгреса така или иначе утре след началото на работата на Събранието, предава 24 часа. 

“Предстои конгрес на БФС, който ще разгледа въпроси, свързани с отчета на служебно управляващото ръководство БФС за предходния му мандат, както и бюджета на съюза за 2022 година. Участитето ви в този конгрес е важно както по отношение на основните точки в дневния ред на този конгрес, така и по отношение на това, че на него ще бъде поставен и дискутиран въпросът за напълно нелегитимното изключване на 104 клуба. Изключване, направено с решение на нелегитимно свикано заседание на Изпълнителния комитет на БФС, с неясни и напълно неотговарящи на истината аргументи.

По-важното в случая е, че тази неправда по отношение на вашите колеги – изключените футболни клубове, може да бъде поправена на този конгрес”, се казва в обръщението на Бербатов.


Още за: Бербатов   БФС   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
20 Май 2022 13:38 | кауня
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

е оти сега ни е страх от жребио, да не ни навадуци некой ларнак ли


20 Май 2022 17:13 | кауня
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Аз съм малоумен джендър, искам да духам на левскари.


22 Май 2022 13:53 | мъдьо кауня
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

А па менека ме е срах от жребио, оти тогай сичко ке лъсне.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар