Бл. Пасков се уплаши от конкуренцията при орлетата и потърси сигурността в Етрополе

08 февруари 2011 00:20   11 коментара   23734 прочита
Благой Пасков
Благой Пасков


Благой Пасков

Зелено-белите се преселиха от вчера в Кресна без юношите и 3-мата трайно контузени, Бибишков тренира, но спи у дома си

Нападателят Благой Пасков стана поредният футболист, който бяга от елитния “Пирин”. Според версията на спортно-техническия щаб на орлетата причината роденият в Хаджидимово кадър на ЦСКА да си тръгне не е свързана с парите, а с уплахата, че не може да пребори конкуренцията в атаката на зелено-белите. От идването си в Благоевград през лятото острието е със статут на твърда резерва и получаваше шанс за изява предимно в юношеската формация на старшата възраст. Решението си за раздяла футболистът взе след съботния спаринг с “Видима”, в който вкара първия гол и асистира за победното попадение на Веско Стойков. Играчът обаче предпочете сигурността във втородивизионния “Чавдар” /Етр/, където няма да има проблем с титулярното място предвид безспорните му качества.

Вчера сутринта пиринци потеглиха за Кресна, където ще лагеруват до края на седмицата. В автобуса се качи непознат младеж, за когото се разбра единствено, че е грък, преминал през школата на холанския гранд “Аякс” и играл за последно във втора лига в родината си. Той идва на проби с посредничеството на мениджърската агенция, довела миналия месец бразилеца Жуниор. От младоците от ДЮШ с представителния тим замина само Антон Карачанаков, докато Смилен Златанов, Слави Кирилов, Васил Вакадинов и Мики Орачев остават на разположение в юношеската гарнитура.

Тримата трайно контузени Веселин Ганев, Калоян Стоянов и Юли Попев ще тренират по специална програма на стадион “Христо Ботев”. Таранът от петричкото село Марикостиново Крум Бибишков ще продължи да се готви на пълни обороти с отбора, но няма да спи в базата му комплекс “Бриони”, а ще нощува у дома си. С няколкодневно закъснение ще се присъедини младежкият национал Венцислав Бенгюзов, който отпътува за Ловеч, където ще играе в контролата с Камерун в сряда.

11 коментара
08 Февруари 2011 03:22 | кайо
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

да се уплашиш и от конкурента в нападението весо-мухата и да предпочетеш етрополе пред благоевград говори само за едно, че този е пълен малоумник и не случайно е минал през панчарево


08 Февруари 2011 08:41 | анализатор
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

По-вероятно е да става въпрос за пари - в Етрополе може да се обещава по-малко, но са сигурни


08 Февруари 2011 09:32 | ФЕН
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

С Бибишков в състава, верно пак ще търкаше скамейка! А и една изненада дето се готви, и до скамейка нямаше да стигнеш.


08 Февруари 2011 10:44 | СТОПАНСКО УПРАВЛЕНИЕ
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

проблема-се нарича (пари няма, действайте)


08 Февруари 2011 12:11 | чичо качо
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Хахаха, оплашил се е, че може да умре от глад и да го изхвърлят на улицата, а не за друго. Незнам до кога ще продължава тази долна сган да управлява Пирин и ние да си траем... : (


08 Февруари 2011 14:43 | lili
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Тъпанари, има да тичате след Благо и пак няма да го стигнете!!! Можете само да си мечтаете да сте на негово място-Симпатяга, Готин, Умен, Професионалист... Успех ти желая, Благойчо, където и да си!!!


08 Февруари 2011 17:31 | кайо
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

лилиииии защо не гориш тотюн ами пишеш некакви небивалици в нета


08 Февруари 2011 19:37 | До кайо
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Отдалече лъхаш на простотия. Първо се научи да пишеш правилно, а после започни с отценките и с препоръките кой какво да прави. Второ ти си типичен пример за поговорката, че в България всеки разбира от футбол, политика и търговия. Трето, толкова ли си тъп, че веднага клъвваш на заглавието на статията, та нали трябва да се продава вестника, колкото повече лъжи, толкова по-голям тираж. Познавам Благой Пасков, той е толкова силен характер, че никога не би се изплашил от "конкуренцията" и то в Пирин Бл-д. Млади и кадърни момчета, като него виждат в по-далечен план, защото са няколко крачки пред "конкуренцията"Незнам дали знаеш, че в момента в Пирин остават за без пари тези, които няма къде да отидат другаде. Издръжката на 1 футболен отбор е доста скъпа, в момента за да се развива Пирин, трябва много добър спонсор, а такъв все още няма. За това в този клуб остават само селските футболистчета, за да градят личното си его.


08 Февруари 2011 19:40 | Банско
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

абе кайо ли си кав си, никои не е виновен че в Пирин няма една стотинка, всеки търси най доброто за себе си, а колкото до Пасков е добър играч но не му се даде шанс, а и кви са тиа тъпи трениори толкова бътане на тоя Стойкож ли е Муха ли е, не виждат ли че момчето неможе..... Паскож успех момчето ми...


08 Февруари 2011 19:44 | тренер
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

От самото начало, когато се разбра, че Пасков е започнал есенният полусезон с Пирин, знаех че неговото място не е там. Той е млад, кадърен, амбициозен, играч с голямо бъдеще, а Пирин е един разпадащ се клуб, оставен на произвола на съдбата и феновете. Поздравявам те Благой за правилното решение. Желая ти успех!


09 Февруари 2011 01:01 | кайо
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

до до кайо
кажи сега какво значи думата отценките? в хаджидимово много ли е модерна?
аман от селяни във форумите, опитай на български другия път може да те разбере някой
а за пасков-може да си му роднина, ама нормален би ли предпочел б пред а група за няколко сребърника повече? нали иска да се развива-нека вкара няколко гола в а група и тогава да ходи в голям отбор, ама май момчето е печалбарче




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар