Бл. Наков одобрен във “Вихрен” за 2 тренировки

22 юли 2010 00:14   2 коментара   9646 прочита
Бл. Наков
Бл. Наков


Бл. Наков

Номерата на съфамилниците Бойчеви не свършват

Две тренировъчни занимания се оказаха достатъчни за наставника на “Вихрен” Владимир Каракичев да прецени, че петричанинът Благой Наков е точният човек за поста опорен халф в тима му. 25-годишното доскорошно орле ще запълни невралгичната зона след напускането на съгражданина му Владимир Кабранов в посока Гърция. Треньорското доверие и съответно картотека днес ще получи и другото петричко попълнение Андон Гущеров. В началото на седмицата 20-годишният офанзивен халф скъса с досегашния си клуб “Славия” и ще се обвърже с гладиаторите като свободен агент.

До началото на снощната контрола с “Пирин” /Благоевград/ Каракичев очакваше окончателното решение на Слави Бойчев. Кюстендилецът още се колебае между Сандански и Кипър и ако все пак реши да остане в курортния град, ще окупира титулярното място в дясната зона на защитата, където треньорският щаб на зелено-белите го пробва в последните 3-4 контроли. За пореден път от “Вихрен” обаче си тръгна съфамилникът му Никола Бойчев. Засега остава тайна новата дестинация на 31-годишния бивш футболист на “Беласица”, “Рилски спортист” и “Банско”, от когото се интересуваше новакът в елита “Видима-Раковски”. Играчът после изкара и неуспешни проби в Гърция.

Права за родния си клуб няма да получи санданчанинът Георги Карамитов. 19-годишният шампион с юношите старша възраст на “Чавдар” /Етр/ демонстрира потенциал при завръщането си в курортния град, но за зла участ скъса кръстни връзки, което го отдалечава от терените поне до Нова година.

2 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар