“Бизони” на финал за купата, “Девълс” пак загуби след хоумрън на пълни бази

26 октомври 2010 00:14   1 коментар   10647 прочита
Теодор Димитров
Теодор Димитров


Теодор Димитров

17-кратният държавен шампион “Бизони” победи “Атлетик” /Сф/ с 8:3 в столицата и се класира за финала от турнира за купата на България по бейзбол. Благоевградчани излязоха окрилени от спечелената 24 ден по-рано титла и не позволиха на съперника да ги изненада. Драмата се разигра в другия полуфинал, който сребърният медалист “Девълс” загуби от “София Блус” с 5:7. Дупничани заложиха на доста от юношите си, но въпреки това водеха с 5:3 до последния ининг. Тогава Димитър Насъпов удари хоумрън на пълни бази и донесе 4 точки на своя отбор.

По аналогичен начин дяволите паднаха и 24 часа по-рано на стадиона в парк Бачиново в решителния сблъсък за шампионската титла с “Бизони”. Тогава благоевградчани изоставаха с 0:1 до осмата част, когато Теодор Димитров прати топката зад оградата и постигна голям шлем. Финалът за купата между “Блус” и “Бизони” е в София в събота.


Още за: бейзбол   финал   класиране   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
26 Октомври 2010 09:04 | fen
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Май от Струма не сте наясно поне с две неща - шампионатът на България е важния турнир и при положение, че стана страхотен мач с много добър бейзбол в събота в Благоевград следва за него да пишете компетентно. Ако нямате капацитета да следите нещата и да се справяте по-добре има кой да ви помага за отразяването на този спорт.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар