Бившите треньори на Пирин К. Герганчев и Ив. Иваников изкарват прехраната си в Лондон

24 януари 2013 14:52   8 коментара   16328 прочита


Константин Герганчев и Ивайло Иваников, който до края на миналата година бяха треньори в ОФК Пирин вече си изкарват прехраната в Лондон. Герганчев бе старши треньор на представителния тим, а Иваников тренираше вратарите. След като клубът премина от собственика Иван Чапов в ръцете на община Благоевград, настъпиха и няколко треньорски рокади. Така например Герганчев бе заменен на треньорския пост от Йордан Боздански, а Иваников от Димитър Атанасовски, който пристигна от Септември Симитли. По този начин двойката наставници и бивши футболисти на Пирин останаха без работа. Притиснати от безпаричие Герганчев и Иваников решиха да потърсят препитание в столицата на Англия, Лондон.

В Обединеното кралство двамата са посрещнати от бившият им колега Христо Войнов, който половин година по- рано пое към Острова. Там, обаче трудовия пазар им предлага работа съвсем различна от тази в Благоевград, нямаща нищо общо с футбола. Според техни близки, в момента двамата работят като бояджии в местна фирма. За намиране на работа е помогнал и Войнов, който вече има няколко месеца стаж на острова и определени контакти в строителния бранш. До кога ще издържат в мелачката на трудовия пазар в Англия никой не знае, но със сигурност това че имат работа е за предпочитане пред безработицата в родината. Още повече, че тук на трудовата борса изобилства от футболни треньори.

Лъчо Петров


Още за: К. Герганчев   прехрана   Лондон   Още от: Спорт

Принтирай статия
8 коментара
24 Януари 2013 15:44 | neznaen
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

наи-после герганчев си намери точната работа
*Кирилизиран коментар.


24 Януари 2013 16:24 | ж
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

тея мързеливци за нишо не стават след 1месец са тука,


24 Януари 2013 18:55 | Аь
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

След месец може да се варнат заради майка ти иначе не


24 Януари 2013 19:14 | н
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Абе що ги защитаваш тия боклуци


24 Януари 2013 20:06 | бл-град
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

Желая им успех и на двамата и жалко за коментарите по-горе, скоро всички ще се изнасяте на там, ама просто някои са по-бързи.
Горе главата момчета! Няма срамна работа, срамно е да си гладен и беден.
А този прост, прост български народ ще пукне от злоба.


25 Януари 2013 08:32 | ВИЛИ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)


Трудолюбивия търси начин да се припитае някак си а такива като по горните с такива тъпи мнения ще седят и ще се самообвиняват и дори самообиват от мързел ДРАСКАЙТЕ НА ВЪН МЛАДЕЖИ. Тук е само убежище на болни, стари и некадърни.


25 Януари 2013 09:20 | setilse
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Аз ги познавам ли4но Лицимери Подмазва4и ТАПИ 4акали
*Кирилизиран коментар!


25 Януари 2013 13:30 | ..anonimen.
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Нйама лошо нйама срамна работа! Но тези и двамата не ставаха за тренйори! Така че Успех момчета. От всеки добар футболист НЕ СТАВА добар тренйор. Тренйорската работа изисква много учене и разбиране, а малко хора го могат както в А, Б и В група в БУЛГАРИА.
*Кирилизиран коментар!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар