Бивши футболисти на Пирин се върнаха 27 години назад, посрещнаха ги като герои във Велинград

17 юни 2019 14:43   2 коментара   12576 прочита


Четирима юноши на Пирин бяха част от тържественото отбелязване на 27 години от второто място на Чепинеч в Югозападна В рупа и 85 - та годишнина на треньора Никола Вандов. Емил Равначки, Сашо Петров, Стефан Сотиров и Димчо Беляков получиха специална покана от кмета на Велинград д-р Костадин Коев, за участие в приятелски мач между ветерани на Чепинец и настоящия тим.

Футболисти-ветерани на ФК“Чепинец“ от цялата страна се събраха, за да се срещнат отново и да си припомнят старите времена. Преди срещата от името на кмета на община Велинград д-р Костадин Коев г-жа Спасова/началник на отдел „ИП“ /връчи два почетни плакета. Първият бе за треньора на ветераните, отдал сърцето си за отбора – 85 годишния Никола Вандов, който бе аплодиран от публика и спортисти.

Вторият плакет бе за друг треньор – покойният вече Васил Ников, който бе получен от съпругата му Йорданка. Преди първия сигнал на главния съдия Георги Белев, всички почетоха с едноминутно мълчание паметта на тези, които вече не са сред нас-треньори, футболисти и деятели от различни поколения, свързани с футбола и допринесли за успехите на ФК“ЧЕПИНЕЦ“.

След края на първото полувреме резултатът бе равен – 1:1, след редовното време също – 2:2, а след дузпите – 7:6 в полза на ветераните.

П. Попов


Още за: юноши   Пирин   покана   мач   ветерани   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
17 Юни 2019 20:05 | касапинов
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

е не е ли обида за футбола да наричате Маслото-футболист....


18 Юни 2019 11:13 | Киро
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

касапинов написа:е не е ли обида за футбола да наричате Маслото-футболист....

Даааа, от всички само Димчо Беляков и донякъде Равначки са футболисти, всичко друго е смех, та смех...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар