БФС присъди защитника В. Стоянов на “Вихрен”

15 февруари 2011 00:12   3 коментара   13010 прочита
В. Стоянов
В. Стоянов


В. Стоянов

Компетентните органи в БФС констатират прекратяването на трудовия договор на Вангел Стоянов с “Малеш”, считано от датата на уведомлението. Решението подлежи на обжалване в тридневен срок пред Арбитражния съд, гласи заключението на Спортно-техническата комисия на футболната централа и слага край на близо двумесечната сага около 22-годишния централен защитник, който пожела да смени микревци с “Вихрен”. В края на декември Стоянов депозира молба за раздяла с новаците за просрочени заплати започна подготовка с гладиаторите, което изостри отношенията между съседите.

Ние ще обжалваме по надлежния ред пред Арбитражния съд и ще приемем присъдата, каквото и да е тя. В интерес на истината си имаме достатъчно други главоболия, за да си създаваме допълнителни с Вангел. Винаги съм казвал, че и “Малеш”, и “Вихрен” могат без който и да е футболист, огорчен съм от начина, по който започна и протече всичко, свързано с този случай, коментира старши треньорът на синьо-червените Пламен Мицански, който още с абдикацията на въпросния защитник започна да търси негов заместник и го намери в лицето на дошлия от Радомир Евгени Зюмбюлев. Бях сигурен, че членовете на СТК ще отсъдят в полза на В. Стоянов и договорът му ще бъде прекратен. Никога не бихме тръгнали да правим нещо в ущърб на “Вихрен”.

В рамките на тази седмица бранителят, който се представи много добре в досегашните контроли, ще подпише контракт с нашия клуб, заяви председателят на УС на санданчани Георги Манолев. Мълчах съзнателно през цялото време, докато по мой адрес се изписа какво ли не. Ще изчакам и решението на Арбитража, преди да коментирам ситуацията и да изкажа моето мнение, продължава да е предпазлив главният герой в сапунката. Тридневният срок за обжалване, преди 14-членният Арбитражен съд да се произнесе окончателно, изтича днес.


Още за: ФК Малеш   В. Стоянов   БФС   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
15 Февруари 2011 07:41 | левски
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

да се маха от малеш, не ни е нужен


15 Февруари 2011 12:25 | mv
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

браво на това момче че се осъзна и си тръгна от малеш, толкова добър футбулист не трябва да играе в такъв селски отбор. сега ще ги видим тези микревци без най-добрият им защитник


15 Февруари 2011 19:40 | цска
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

ще търка резервната скамеика на вихрен




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар