БФС пак удари по “Пирин” и зае поза партер пред Гр. Ганчев

11 април 2011 00:20   1 коментар   11795 прочита
Д. Воденичаров
Д. Воденичаров


Д. Воденичаров

Втори футболист на орлетата се размина с операция от херния, четирима от героите на Лаута сядат на пейката

БФС пак удари по "Пирин" и зае поза партер пред Гриша Ганчев и "Литекс". Хората на Боби Михайлов размениха датите на полуфиналните сблъсъци за купата на страната и пратиха орлетата на Овча купел срещу "Славия" на 21 април /четвъртък/, а не ден по-рано, както беше по програма.

Рокадата стана, след като ловчанлии ревнаха, че искат да играят с ЦСКА в сряда, за да си осигурят повече време за релакс за следващия си шампионатен мач у дома с аутсайдера "Видима". Решението за промяната доведе до изтегляне за петък на срещата на оранжевите за първенство с "Черноморец", предхождаща турнирното дерби с червените.

Навеждачите от футболната централа загърбиха интересите на благоевградчани, които ще имат 24 ч. по-малко за подготовка за гостуването си на "Миньор" на 25 април. За днешния гастрол в столицата треньорът Костадин Ангелов няма да може да ползва контузения Димитър Воденичаров. Добрата новина от лекарския екип е, че отпаднаха съмненията за херния, налагаща спешна операция, и футболистът ще се завърне в строя за домакинството срещу "Калиакра" в събота.

Преди няколко дни подобни опасения будеше състоянието и на защитника Александър Дюлгеров, но впоследствие се оказа, че травмата му е от друго естество и изисква не повече от едноседмична почивка. Пиринският наставник даде да се разбере, че още трима от героите на Лаута за гръмката победа над смърфовете сядат на пейката на националния стадион "Васил Левски" тази вечер, а в стартовите 11 се връщат получилите почивка под тепетата Бибишков, Костадинов, Башлиев и Якимов за сметка на Илиев, Кацимерски, Ризов и Воденичаров.

Старшията Ангелов реагира остро срещу изказванията на някои от възпитаниците му, че софийското "Локо" е абонат на орлетата. Това са несериозни твърдения. Пловдивчани по същия начин се брояха за сигурни победители срещу нас, но видяхме какво се случи. Мъча се да втълпя на играчите, че подобно мислене ще бъде фатално. За мен по-важният мач за "Пирин" е с тима от Надежда. Трябва да го изиграем разумно тактически, защото навлязохме в цикъл сряда-събота, докато домакините разполагат с време за всичко, заключи Човекът с лаптопа.

Междувременно от фенклуб "Пирин-реален" потвърдиха окончателно, че за членовете на формированието, желаещи да подкрепят отбора на зелено-белите, има осигурен автобус, който тръгва от хотел "Ален мак" днес в 18.00 ч.


Още за: Пирин   БФС   размяна   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
11 Април 2011 09:57 | ФЕНoko
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Айде да видим какво означава купата сега...
Целта програма местат заради Литекс, а не беше нужно. Скочи защото и за нас е по зле това!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар