БФС отне 9 точки на отбор от третия ешелон на Югозапада

06 октомври 2011 00:16   2 коментара   17014 прочита
Валентин Чакъров
Валентин Чакъров


Валентин Чакъров

Зоналната футболна централа в София, оглавявана от благоевградчанина Валентин Чакъров, удари жестоко аутсайдера в Югозападната "В" група ПФК "Хебър", след като с решение на спортно-техническата комисия бяха отнети 9 точки от и без това скромния актив на тима с президент ексцентрика Борислав Даскалов.

С незапомнената санкция бедите на клуба обаче не свършиха, защото наказанието бе утежнено с бомбастичната в аматьорския футбол парична глоба в размер на 2100 лева, което не само обрича пазарджиклии в битката за оцеляване, но поставя на карта съществуването на отбора. Причината за строгостта на СТК са петте неявявания на формациите от ДЮШ в областните първенства за деца и юноши старша възраст. При всяко следващо нарушение на правилата наказанията ще продължат, заканиха се хората на В. Чакъров.

След суровата мярка хебърци, които в първите девет шампионатни мача бяха събрали 5 т., окончателно потънаха на дъното в класирането с минус 4 т., с 9-точково изоставане от първия тим над чертата на изпадащите "Струмска слава". От участие се отказа още във втория кръг фалиралият "Балкан", по регламент в края на сезона в четвърта дивизия трябва да се озоват общо 4 състава.


Още за: ПФК Хебър   санкция   клуб   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
11 Октомври 2011 15:23 | перун
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

браво




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар