Бербо: Намирисва на страх! Аз да кажа ли, че има 400 клуба, които ме подкрепят?

29 април 2021 12:29   6 коментара   9958 прочита


Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов коментира пред  "Дарик" събитията след вчерашното заседание на Изпълнителния комитет на футболната централа, след което стана ясно, че Борислав Михайлов оттегля оставката си.

"Само ден след пресконференцията, която аз дадох, се връщат оставки - няма да има Конгрес. Намирисва на страх и паника. Чисто юридически имат своята правота, но морално...По бързата процедура, може би беше най-бързия Изпълком в историята.

Един ден след информацията, че аз, Стилиян Петров и Мартин Петров се кандидатираме се усеща лека паника. Беше очакван такъв ход. Продължаваме с нашата програма, отказване няма. Живот и здраве догодина да дойде Конгресът, всичко да мине добре, за да може той да бъде проведен по правилния начин, защото в миналото има и доста Конгреси, които са се провеждали по подмолен начин", започна Берба. 

"Ние продължаваме да действаме по нашия план с леко отлагане. Дано доживеем да дойде такъв Конгрес! Явно се тупкаше топката, за да дойде този ден като днешният.

Информацията за гласуването на Петър Величков не е точно така. Величков е гласувал против да се отложи Конгресът, но след като на самия Изпълком Михайлов си е върнал оставката - при положение, че той е казал, че не е финансово изгодно да се правят два конгреса, той е гласувал с "Да". Екипът ми е силен, лоялен. Няма да мине номерът", категоричен бе голмайстор №1 на националния тим. 

"Ние сме различни поколения, това си казва думата. Манталитет и начин на изказ. Ние също можем да бъдем агресивни и сигурно ще бъдем, но в момента имаме нашата програма и си я следваме. Хубаво е, че на моменти сме подценявани. Аз знам как сме се подготвили и на какво сме способни. Личи си това, че има "Абе, тия момчета къде са тръгнали". Аз слушам изказванията. Професори по всичкознание винаги ще има. "Там нямало футбол, еди-си-къде нямало футбол" Кой е виновен?

Да направят. Имало 350 клуба, които ги подкрепили. Аз да кажа ли, че има 400 клуба, които са ме подкрепили. Някъде не излиза сметката. В крайна сметка най-голямата истина е, че клубовете решават накрая. Всичко е в техните ръце. Те трябва да бъдат готови за тази промяна и да я искат. Доколкото съм запознат те са готови", добави още бившият играч на Манчестър Юнайтед.

 


Още за: Бербатов   БФС   михайлов   Още от: Спорт

Принтирай статия
6 коментара
29 Април 2021 13:22 | Blg
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Кои са тея бре? Една топка не си купил за Пирин.. продаде и националния отбор. Имаше талант, късметлия си, но парите те направиха помияр


29 Април 2021 13:40 | Центъра
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Кажи поне 4 клуба, които те подкрепят.


29 Април 2021 17:20 | караваната на Кончето
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Приемаме залози за 3 наболяли яъпроса у Благоевград.
1. Ке върне ли парсата Сотката на Данчо
2. Ке оправдаят ли Асенката да почне пак са дава качество.
3. Мартин ке плати ли първия наем на Операта или ьок.
4. Собственика на Пирин г-н Белогур ше развъртили големото то у А група да може да избие некой лев да се разплати в неговите пирамиди.
5. Бодуро ше се направи ли копач у дъ Фейс и ше се изпусне за некой мач да може и ние да избием некой лев най-вече Сотката оти го е закинал.
Нови залози
6. Наш Митко ке оправи ли футболо ке сложи ли Сенката зам. президент.
7. Как Пиринката ше избие парите от свободния достъп до 2 дербита. v
П. С. Редакторо на струма ако изтрие коментара ега си строши ръцете да не може да си избрише газо като иде на тоалетна умрелото куче ше преебва наща схема


29 Април 2021 21:46 | Минго
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Бодуро ке се направи копач у левало на шаляфо


29 Април 2021 22:48 | Gramada
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ей минго ей боклук мръсен


30 Април 2021 00:01 | Браво
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Браво на Бербатов крайно време е Перукан да се маха




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар