Бербатов възроди Монако срещу Ланс

03 декември 2014 11:22   4361 прочита


Димитър Бербатов върна Монако на победния път. Благоевградчанинът реализира първото попадение за "монегаските" при успеха над Ланс с 2:0 в мач от 16-ия кръг на Лига 1. Бербатов се разписа от дузпа, която сам спечели в 64-ата минута.

Караско направи резултата 2:0 в 90-ата минута. Гостите пропуснаха дузпа в 69-ата минута като Караско не успя да преодолее Субашич, пише гонг.бг. Домакините бяха по-активният тим в първите минути и още в 14-ата минута Фабиньо нацели гредата, но след намесата на вратаря на гостите, топката излезе в корнер. В следващата минута Бербатов с глава пробва да реализира, но не сполучи.

В 22-ата минута грешка в защитата на Ланс позволи на българина да излезе очи в очи с вратата на гостите, но той авторитетно улови кълбото. В 34-ата минута на двубоя бранителят на домакините Уолъс беше изгонен директно с червен картон, след изключително груб фаул срещу съперник.

В 57-ата минута Абденур стреля, но отново вратарят на гостите се намеси добре, топката се удари в гредата и излезе в корнер. В 64-ата минута Димитър Бербатов беше задържан в наказателното поле и последва дузпа, която той сам реализира.

В 69-ата минута Марсиал фаулира Кулибали в наказателното поле и последва наказателен удар за Ланс. Субашич улови първия удар на Валдивия, а добавката на футболиста на Ланс прати кълбото над напречната греда.

В 72-ата минута Дирар замени Бербатов. В заключителните минути "монегаските" стигнаха и до втори гол. Караско се разписа с великолепен удар извън границата на наказателното поле.

След успеха Монако е на 8-ото място с 23 точки, а Ланс са на 18-ото място в зоната на изпадащите с 14 точки.


Още за: Д. Бербатов   Монако   попадение   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар