"Беласица" измъкна трудни 3 т. в Ново Делчево

28 април 2011 00:12   2 коментара   11876 прочита

“Беласица” надигра "Спартак" /Склаве/ с 1:0 и предсрочно си осигури първото място в зона "Струма". Бяло-червените се наложиха в Ново Делчево, където спартаковци изтърпяват наказанието си лишаване от домакинство за 3 мача. След победата на преследвача “Първомай” с 2:1 над “Светкавица” /Митиново/ вече нестопяемата и на теория разлика от 15 точки се запази, а петричани са с мач по-малко.

Така в следващия кръг тя може да набъбне, защото “Първомай” почива. Срещу бойкия тим от Склаве, съставен от доста млади футболисти, минали през школата на санданския “Вихрен”, "Бела" изпитваше трудности, предимно заради множеството си пропуски. Единственият гол, дело на централния нападател Методи Стоименов-Геелс, падна в 29-та мин. Освен това петричани удариха и три греди чрез сърбина Драганич, Стоименов и Янкулов. Още по два пропуска в сметката си записаха Драганич и Геелс.

2 коментара
28 Април 2011 07:32 | петричанин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

мачкай бела мачкай


28 Април 2011 10:30 | просто мнение
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Беласица и на теория вече е шампион на групата.
Просто отборът не е за тази група, където отборите играят за удоволствие и не си поставят високи цели. Дано влезе във "В" група и да не ни "разваля" първенството в "Пиринската Бундеслига".




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар