"Бела" окупира еднолично върха в пиринската бундеслига

04 ноември 2010 00:16   3 коментара   13339 прочита

“Беласица 1923” остана еднолично на върха в класирането на зона “Струма” след победа с 3:0 като домакин на “Спартак” /Склаве/ и равенството 1:1 на основния опонент “Първомай” при гостуването на “Светкавица” /Митиново/. Комитите имат 25 точки, с 2 по-малко са първомайци, като разликата може да набъбне още, ако петричани бият “Илинден-Ключ” следващата събота, когато “Първомай” почива по програма. Срещу отбора на Склаве домакините дръпнаха в резултата с ранен гол на Иван Танчев още в 1-та минута.

Пак той удвои резултата в 65-та мин., а Иван Георгиев се разписа малко преди последния съдийски сигнал. Множество пропуски за “бяло-червените” в този мач направи Методи Стоименов, а сравнително малкото вкарани голове от страна на лидера в този мач се дължат на отсъствието поради травма на основния голмайстор на отбора през тази есен Андон Янкулов, отбелязал 14 попадения в 8-те мача, в които взе участие.

3 коментара
04 Ноември 2010 18:27 | БЕЛАА
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ВАЛАКО ДА СЕ МАХА АААААА ОТ СТАДИОНА И БЕЛАА. ГАД МРАСНА. ВСЕКИ МА4 БЕЛА ИГРАЕ С 9 4ОВЕКА. ДИНЕВ И СИНА НА ВАЛАКО САМО СЕ МОТАЯТ НА ТЕРЕНА.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар