"Беглецът" А. Гущеров разочарова срещу бившите си съотборници от Симитли

12 юли 2012 00:20   6 коментара   11680 прочита
А. Гущеров /в средата със синята фланелка/ чака реда си да влезе на терена срещу доскорошния си отбор
А. Гущеров /в средата със синята фланелка/ чака реда си да влезе на терена срещу доскорошния си отбор


А. Гущеров /в средата със синята фланелка/ чака реда си да влезе на терена срещу доскорошния си отбор

Втора поредна загуба в летните контроли претърпя "Септември" /Сим/. След 1:2 срещу "Черноморец" на Херо избраниците на Стефан Гошев отстъпиха със същия резултат на друг тим от "А" група "Монтана" в Правец. Отсъствието на заболелите Антонио Михайлов, Велизар Попвасилев и Георги Мирчев разреди скамейката на симитличани и ограничи опциите пред треньорския щаб. Докато наставникът на монтанчани Атнас Джамбазки пусна на почивката нова 11-орка, в отсрещната половина на смяна се появиха само Цветан Николов и Димитър Коемджиев, който след 20-ина минути се контузи и се върна на пейката.

Останалите четирима полеви резерви записаха участие в заключителната четвърт на спаринга. Въпреки кадровата недостатъчност септемврийци се държаха като равен с равен през първата част и поведоха в 15-та мин. след перфектен извеждащ пас и Анон Мангурев, оползотворен очи в очи с вратаря от Атанас Николов. Северняците постепенно взеха инициативата и се добраха до равенството в края на полувремето чрез Петър Петров, но преди това две бързи контри по чудо не доведоха до удвояване аванса на втородивизионниците. В решителния последен пас при числено превъзходство в пеналта сгрешиха голмайсторът Николов и младият Смилен Златанов.

Превъзходството на елитния тим се изрази в победно попадение след час игра на дошлия от "Банско" Самир Аесс. Тотално разочарова с изявите срещу доскорошните си съотборници звездата им от миналия сезон Андон Гущеров, който влезе на смяна, но бързо бе въдворен обратно в съблекалнята. Далеч по-добри впечатления остави другото попълнение на "Монтана", ексорлето Тони Костадинов. Стана полезна проверка. Не трябва да си кривим душата, че сме надиграли противника, но на този етап от подготовката момчетата се справят добре, проявяват нужния хъс и старание, коментира старшията Ст. Гошев.

"СЕПТЕМВРИ": Васев, М. Илиев, И. Иванов, Балтов, Топузов, Мангурев, Лулейски, Костурков /46-Коемджиев/, Ат. Николов /46-Цв. Николов/, С. Златанов, М. Николов /М. Костадинов, Бл. Стоянов, Кацарски, К. Златанов, Ибишев, А. Христов/.

"МОНТАНА": Яначков, Мечечиев, Личков, Димов, Сечков, Мичев, А. Костадинов, Илиев, Петров, Христов, Воденичаров /Аршинков, Д. Петков, Аяла, Василев, Сп. Георгиев, Гущеров, Тодоров, Аесс, Методиев, Беров/.

6 коментара
12 Юли 2012 13:19 | Septemvri simitli
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Абе ей селянин прост .. гущеров влезна 20 минути да раздвижи .. иначе той е контузен бе смешник


12 Юли 2012 18:48 | Футболист
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

С Гущеров сме били съотборници във Вихрен наистина е много талантлив и мога да кажа че реално той ще бъде най-добрия играч на Монтана през тоя сезон! Жалко за него обаче защото не подписа с по-голям отбор защото е на много високо ниво за тоя селски отбор от Монтана.


12 Юли 2012 23:57 | ???????
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ЗАЩО СИМИТЛИИСКИЯ ОТБОР СЕ КАЗВА СЕПТЕМВРИ


14 Юли 2012 00:35 | ЗАЩО
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ЗАЩОТО СА ЧЕРВЕНИ АЙДУЦИ, И ТОТО МАФИОТИ ЗАТОВА


14 Юли 2012 08:39 | ок
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

какъв отбор е симитлии, момчето е талантливо и требва да се развива, монтана не е кои знае какъв отбор но е по добре от септември.


16 Юли 2012 23:06 | фанима
Оценка:
1
 (
1
 гласа)


ЗАЩО СИМИТЛИИСКИЯ ОТБОР СЕ КАЗВА СЕПТЕМВРИ




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар