Банско успя да победи Пирин с 2:1

18 юли 2012 11:07   3 коментара   9877 прочита


Пирин загуби и третата си контрола от подготовката днес, губейки с 1:2 от Банско, в контрола играна днес на стадиона в Добринище, съобщиха от пресслужбата на клуба.

Първото полувреме на срещата бе равностойно, като и двата състава не успяха да създадат кой знае колко сериозни опасности пред двете врати.

Втората част беше значително по-интересна, като положенията заваляха и пред двете врати . В 57-та минута Пирин поведе в резултата с гол на Хаджииванов, след като Карачоров напредна в наказателното поле, стреля, а отбитата от вратаря топка бе довкарана от нападателя на зелените.

За съжаление орлетата се пречупиха накрая, като в последните 15 минути на срещата допуснаха две попадения за Банско, при първото от които останаха съмнения за засада, като голмайстори бяха Николай Иванов и бившето орле Калоян Стоянов.

За Пирин срещата започнаха: Богданов, Стоев, Чобанов, Сандев, Иванов, Станков, Григоров, Шиндов, Ризов, Костов и Хаджииванов. През второто полувреме в игра влязоха всички налични футболисти на орлетата: Мутавджийски, Граминов, Димитров, Христов, Адемов и др.


Още за: ФК Пирин   загуба   ФК Банско   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
18 Юли 2012 17:52 | КО4О
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

БРАВО НАСО! БРАВО КАМБИТОFF!


20 Юли 2012 04:38 | пепси
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Господа от сс (смешни селяни), Елезов ли искате за кмет? Нали той прати ПИРИН в а окръжна


20 Юли 2012 07:57 | Дони
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Пепци
Елезови колкото са фенове на Пирин толкова си тъп като гьом ти! До безкрай ..




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар