“Банско” уреди контрола с шампиона на Малта,

08 юни 2011 00:20   1 коментар   11512 прочита
Кр. Горанов
Кр. Горанов


Кр. Горанов

Остава у дома до края на лятната подготовка

Четвъртият в Западна “Б” група “Банско” уреди контрола с шампиона на Малта “Слиема Уондърърс”, чийто наставник е бившият играч на “Локомотив” /Сф/ Данило Дончич. Футболистите от островната държава пристигат в града под Тодорка на 20 юли и няколко дни по-късно излизат срещу козлите. С оглед натоварения график на спортните съоръжения през този период допълнително ще се уточнява къде и кога ще бъде игран мачът.

Преди това банскалии договориха два спаринга с представители на българския елит. За 12 юли от 18.00 ч. в Самоков е закована проверката с “Миньор” /Перник/, който ще лагерува на Боровец по това време. 3 дни по-късно козлите, чието ръководство реши подготовката им да премине изцяло при домашни условия, приемат “Славия”. Не е логично, при условие че толкова много отбори избират Банско за своите лагери, ние да търсим други места, заяви изпълнителният директор Красимир Горанов.

Подновяваме занимания на 29 или 30 юни, но дотогава има време. Сега е важно всички да отдъхнем пълноценно след тежката състезателна година, в която фиксирахме поредния успешен сезон - класирахме се в челото и бяхме фактор в групата, каквито амбиции имахме на старта, допълни Кр. Горанов.

Бившият футболист на ЦСКА остави в информационно затъмнение селекцията на тима, но призна, че вече има набелязани състезатели за преговори. Все още няма яснота и около бъдещето на старшията Воин Войнов. Договорът на столичния специалист с банскалии изтече, а дали ще бъде подновен, ще се разбере след предстоящото заседание на клубния Управителен съвет, пред който В. Войнов дава отчет за изминалия сезон.


Още за: ФК Банско   контрола   футбол   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
12 Юни 2011 16:39 | хо хи
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

вън софийско говедо




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар