“Банско” не степенува по важност мачовете за първенството и купата

22 октомври 2010 00:10   1 коментар   7935 прочита
В. Войнов
В. Войнов


В. Войнов

Старши треньорът на “Банско” Войн Войнов обяви, че повереният му футболен отбор няма да степенува по важност предстоящите мачове в първенството на Западна “Б” група и тези в турнира за купата на България. Далече сме от мисълта да отписваме един турнир за сметка на друг, заяви В. Войнов. За разлика от практиката на някои тимове, за които шампионатът е с предимство, ние няма да допускаме подобно разделяне. Ще вложим силите си и на двата фронта. “Банско” винаги преследва високи цели и гони възможно най-предно класиране. Несериозно е да говорим за дръпната ръчна спирачка и че нямаме желание за челото.

Истината е, че в момента нашият клуб не разполага с необходимата база, която да отговаря на изискванията за “А” група. Това обаче не пречи да побеждаваме и да търсим максимума. Равностойни сме на съперниците, но елитът не е фиксидея или самоцел за нас, както е на други места. Очаквам победата над “Спортист” да ни подейства като катализатор за бъдещи успехи, завърши В. Войнов.


Още за: В. Войнов   футбол   мач   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
22 Октомври 2010 17:03 | Иван от Банско
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Егати и глупака с Войнов та какви цели ще имаш за по добро класиране та ти не виждаш ли до къде докара отбора ни докара си твоите футболисти а пък сега и помощника си докара,ясна е работата ти искаш да ни закараш в "В"група браво на Горанов и успех към Локомотив Ме.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар