“Банско” хвърля двама дебютанти срещу “Чавдар”

02 март 2011 00:18   4 коментара   31710 прочита
Т. Кючуков
Т. Кючуков


Т. Кючуков

Вратарят-ветеран Т. Кючуков зрител

Треньорският щаб на “Банско” хвърля двама дебютанти в отложения от първия пролетен кръг мач с “Чавдар” /БСл/. Титулярно място най-вероятно ще получат новите попълнения Зефир Катунчев и Васил Панайотов. Двамата дойдоха тази зима в пакет от “Пирин” /ГД/ и дадоха заявка за ключова роля в тима под Тодорка през пролетта с представянето си в подготвителния период. Третият новак Димитър Коларов, привлечен от ЦСКА, няма да се появи в игра заради травма, изискваща шиниране на пострадалия крак и почивка поне десетина дни.

Сигурен отсъстващ е и Цветан Павлов, който от месец насам лекува контузия. Като нулеви определиха от клуба шансовете да попадне в тимовия лист на последния новопристигнал Тодор Кючуков. Вратарят-ветеран подписа с козлите за 3 месеца и бе картотекиран в БФС. Бившият страж на ЦСКА се очаква да акостира на стадион “Свети Петър” днес, директно за мача с чавдарци, което автоматично го праща сред зрителите. През есента Кючуков пази в рамката на “Ком-Миньор”, но наскоро остана без отбор заради фалита на берковчани.

Няма какво да говорим. Пред нас няма друга алтернатива освен победата. Звучи клиширано, но това са реалностите. Знаем, че ще е трудно, но сме длъжни да вземем трите точки срещу класен съперник, какъвто е съставът от Бяла Слатина, лаконичен бе наставникът Воин Войнов.

4 коментара
03 Март 2011 12:15 | фенове
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Група фенове на ПФК Банско имайки предвид слабото представяне на отбора за сезон 2010-2011г. искаме незабавно оставката на Войн Войнов.


03 Март 2011 15:25 | Иван от Банско
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Аз какво в казвах момчета преди време тоя боклуг Войнов е дошъл да откара одбора в "В"група, видяхте какви
фудболисти си тръгнаха зарази това, че ги остави в резервите един от тях беше Фаик Таиров от тогава не съм стъпвал на стадиона, защото знам за какво е докаран от Горанов.


04 Март 2011 18:04 | FENOVE
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Аиде ГОРАНОВ МАХАИ СЕ И ВОИНОВ


05 Март 2011 09:55 | ФЕН КЛУБ БАНСКО
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Воинов махаи се от БАНСКО заедно с Горанов!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар