Банскалии не отказват бонусите от трети отбори да спрат "шоколадите"

09 май 2012 00:16   2 коментара   6069 прочита
Кр. Горанов
Кр. Горанов


Кр. Горанов

Отборът на "Банско" ще играе единствено за своята чест и няма да пуска аванти на никого, декларираха от ръководството на клуба под Тодорка. Изпълнителният директор Красимир Горанов предупреди заинтересованите състави да не се хабят да отправят "неприлични" предложения към играчите му. "Козлите" се оказаха във възловата роля на съдник в битката за промоция в "А" група.

В събота на стадион "Свети Петър" гостува вторият "Спортист", който изравни точковия си актив с лидера "Пирин" /ГД/, но отстъпва по показателите в директните двубои от двата редовни полусезона. При пълен успех на банскалии срещу "шоколадите" неврокопчани могат да отварят шампанското предсрочно, а третият "Бдин" получава шанс да хване последния влак за баража, тъй като седмица по-късно приема опонента си от Своге.

Никой досега не ни е предлагал пари, но не виждам нищо нередно в това някой да ни даде допълнителен стимул за повишена мотивация в оставащите мачове. Въпросът опира за финансов стимул да се играе футбол, а не да се играе симулативно, заключи Кр. Горанов.


Още за: ФК Банско   двубой   Кр. Горанов   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
09 Май 2012 17:05 | .
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Браво


10 Май 2012 10:06 | .
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

браво




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар